Gölbaşı Belediye Başkanı mega projelerini hayata geçirmeye hazır - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Belediye Başkanı mega projelerini hayata geçirmeye hazır

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmelerde bulunuyor.

30.09.2020 13:25  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleceğin yıldızı Gölbaşı'nın inşası için birbirinden önemli projelerini hayata geçirmeye başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, DSİ 5.Bölge Müdürü Murat Alp, Orman Genel Müdürü Veysel Kodalak ve Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ile bir araya geldi. İlçede yapılacak yeni projelerle ilgili fikir alıverişinde bulunulan toplantıda, Gölbaşı için atılacak olan önemli adımlarda bulunuldu. Üniversiteler Caddesi, Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi, Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi gibi birçok başarılı projeyi sırayla hayata geçireceklerini vurgulayan Başkan Ramazan Şimşek "Projeleri hayata geçirmek, bürokratik engelleri ortadan kaldırmak ve projelerin yapım aşamasına ulaşması için ilgili bakanlıklarla sürekli iletişim halindeyiz. Bundan sonraki süreçte de gerekli çalışmalarımızı yürütmek için bürokratik kanat ile istişarelerimize devam edeceğiz" dedi.

Tüm Projeler Masaya Yatırıldı

Başkan Şimşek bir araya geldiği heyetle Sukesen Deresi'nin ıslah projesinin tamamlanmasından Seyirtepe Mesire Alanının büyütülerek genişlemesine, yeşil alanların ağaçlandırılmasından Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi'ne kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Üniversiteliler Caddesi Projesi'ni de tün hızıyla başlattıklarının müjdesini veren Şimşek "Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü ana giriş kapısı, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü ve Ankara Üniversitesi Teknokent yerleşkesinin tam merkezinde Gölbaşı Belediyemizin 11,000 m2'lik kendi arazisi üzerinde inşa ettiğimiz Üniversiteliler Caddesi Projesi hem Ankara hem de Gölbaşı için büyük önem taşıyor" dedi.

Gölbaşı gençlerin buluşma noktası oluyor

30 adet işyeri, sinema ve yaşam merkezinden oluşan içerisinde kendi yürüyüş caddesi ve meydanı bulunan, merkezinde üniversite öğrencileri ve Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları da paylaşan Şimşek "Projemiz, tek katlı mağazaların çevrelediği araç trafiğine kapalı yürüme yolu cadde konseptinde bir açık hava ticaret ve sosyal yaşam merkezi formunda tasarlandı. Proje sayesinde Gölbaşı'nda yerleşik üniversite öğrencileri ve Gölbaşı halkı; açık hava konseptinde kendi mini meydanı ve sosyal yeşil alanları olan; öğrenciler ve vatandaşın tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sosyal yaşam merkezine kavuşacak" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Belediye Başkanı mega projelerini hayata geçirmeye hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement