Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Muhsin Yazıcıoğlu’nun milletini ve vatanını seven bir gönül adamı olduğunu söyledi.

25.03.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Muhsin Yazıcıoğlu'nun milletini ve vatanını seven bir gönül adamı olduğunu söyledi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 5. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Odabaşı, "O güzel insan, gençlik yıllarından itibaren ömrünü aziz Türk milletine adayarak yaşadı" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı mesajda şunları söyledi:

"Bugün O'nun ve 5 arkadaşının şahadete erdiği 25 Mart'ın 5. yıldönümünü yaşıyoruz. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla milletimiz çok değerli bir evladını kaybederken Türk siyaseti de çok büyük bir Türk milliyetçisinden mahrum kalmıştır.

Muhsin Başkan, müstesna karakteriyle örnek bir insan olarak gönüllerimizdeki yerini almıştır. Hayatı boyunca en başta Türk ve İslam davası yolunda bir şahsiyet olarak yaşadı. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla Türk ve İslam dünyası çok değerli bir evladını kaybetti.

O, birlik ve beraberliğimizi her türlü siyasi tartışmanın üstünde tutan milli ve manevi değerlerimizin sembol isimlerinden biridir. Yazıcıoğlu, kişiliği, karakteri, siyaset üslubu ve her şart ve koşulda ilkeli duruşuyla gönüllerimizde varlığını sürdürmektedir". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement