Gölbaşı Doğa Parkında Yaz Kampı Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Gölbaşı Doğa Parkında Yaz Kampı Düzenlendi

Gölbaşı Doğa Parkında Yaz Kampı Düzenlendi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi iş birliği ve Gölbaşı Belediyesinin desteği ile yaz çocuk kampı düzenlendi.

10.07.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi iş birliği ve Gölbaşı Belediyesinin desteği ile yaz çocuk kampı düzenlendi.

Gölbaşı Gölleri Doğa Parkında düzenlenen kampa Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan Çocuk Gelişim Merkezlerinden 50 öğrenci katıldı. Öğrenciler bir hafta boyunca Gölbaşı doğa Parkında kurulan çadırlarda kaldı. Kamp boyunca öğrenciler Nemrut Dağı Gezisi, Gaziantep Gezeğen Evi ve Hayvanat Bahçesi gibi yerlere günübirlik geziler yaptıktan sonra geceyi çadırlarında geçirdi. Son gece ise öğrencilere veda konseri düzenlendi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi ve Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen yaz kampına kendilerinin belediye olarak çadır ve yer konusunda gerekli desteği verdiklerini ifade ederek belediye olarak ilçenin tanıtımı açısından her zaman bu tür etkinliklere destek sunduklarını söyledi.

Gölbaşı GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Erhan Oruz ise konuşmasında, "Geleceğimizin temeli olan çocuklar için bu tür etkinliklerin çok büyük önem taşıdığını ve bu imkanların sağlanmasında emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerini sunuyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Gölbaşı Doğa Parkında Yaz Kampı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 10:00 "Bolu'yu Karabük yaptırmayacağız" diyen Tanju Özcan, Afrikalı öğrenciler için harekete geçti

    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek, "Karabük Üniversitesi sayesinde, oradaki eski rektörün sayesinde ve sonrasında onun akıl hocası ve şu anda Bolu'da görev yapan İbrahim Kürtül sayesinde bütün dünyaya rezil olduk. Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız" dedi.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi
    09:18 Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Sofra Sanatları Yarışması, Eskişehir'de gerçekleştirildi. Yiyecek içecek alanında mesleki eğitim gören 452 lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler, Türk mutfağının geleneksel ve yöresel tatlarını sergiledi. Yarışmanın birincisi Eskişehir Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya takdim edildi.

  • Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi
    09:05 Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi

    Edirne merkez ve ilçelerindeki okulların çevresinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde öğrencilerin okullara kontrollü girişleri sağlandı ve şüpheli görülen kişiler GBT kontrolünden geçirildi. Ayrıca, okul çevresindeki iş yerleri, parklar ve metruk binalar da kontrol edildi. Denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi
    16:55 Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi

    Televizyon yorumcusu Hakan Ural, hayat pahalılığı sözleriyle ilgili kendisini eleştiren ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a hakaret etti. Demirtaş ise yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Ural'a tepki göstererek, "Hakan Ural bana ağza alınmayacak hakaretler etmiş. Aile terbiyem yanıt vermeme izin vermiyor. Sadece kendisini anlatmış diyebilirim." dedi.

  • Türkiye Komünist Gençliği, Eski Ensar Vakfı Başkanının Üniversite Dekanlığı Atamasını Protesto Etti
    16:48 Türkiye Komünist Gençliği, Eski Ensar Vakfı Başkanının Üniversite Dekanlığı Atamasını Protesto Etti

    Türkiye Komünist Gençliği üyeleri, eski Ensar Vakfı Muğla Şube Başkanı Osman Raşit Işık'ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne dekan olarak atanmasını protesto etti. Gençler, dekan odasının kapısına pankart astı.


Advertisement