Gölbaşı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşku ile kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92.yıldönümü kutlamaları Gölbaşı Belediyesi Spor Tesisleri'nde yapıldı.

23.04.2012 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. yıldönümü kutlamaları Gölbaşı Belediyesi Spor Tesisleri'nde yapıldı.

Törene Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Üteğmen Mehmet Kuşça, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Yurtseven, Aydın Gülhan, Belediye Meclis Üyesi Benli Nalbant, Nizamettin Çakır, Erdem Karağöz, Gölbaşı Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Aydınlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya ile diğer birim müdürleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Etkinliklerde öğrenciler halk oyunlarından örnekler sunarken, şiirler okundu.

Halkın bayramını kutlayan Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Mehmet Kuşça ve Belediye Başkanı Yakup Odabaşı futbol, voleybol gibi branşlarda çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrencilere de kupa ve madalyalarını verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut törende yaptığı konuşmada, dünya da sadece Türkiye-de çocukların bayramı olduğunu belirterek, 23 nisan 1920 tarihinin aziz millet için tarihi bir dönem olduğunu söyledi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement