Gölbaşı'nda öğrenciler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda öğrenciler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Gölbaşı\'nda öğrenciler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini ilgiyle izleyen öğrenciler ve vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

18.01.2022 11:49  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini ilgiyle izleyen öğrenciler ve vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığınca organize edilen etkinlikte, öğrenci ve vatandaşlar bir alışveriş merkezinde filmi izledi.

Başkan Ulaş Can Kavak, katılım sağlayanlara teşekkür ederek, "Bu vatan uğruna canlarını feda eden başta Eren Bülbül kardeşimiz olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyorum." ifadesini kullandı.

Etkinliğe, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ve yönetimi, MHP belediye meclis üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, Tulumtaş Mahallesi Muhtarı Kazım Koç da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda öğrenciler 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement