Gölbaşı'nda "vefa toplantısı" düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda "vefa toplantısı" düzenlendi

Gölbaşı\'nda "vefa toplantısı" düzenlendi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından "vefa toplantısı" gerçekleştirildi.

20.01.2023 10:38  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından "vefa toplantısı" gerçekleştirildi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, 2023 seçimlerinin son derece anlamlı, son derece önemli bir sandık mücadelesi olacağını söyledi.

Türkiye'nin, 20 yıllık iktidarları döneminde her bakımdan değiştiğini, çok yol aldığını belirten Arslan, şöyle devam etti:

"Bu ilerlemenin en yakın tanıklarından biri Gölbaşı ilçemiz. Gölbaşı da bizimle birlikte, başkentimizin en önemli merkezlerinden birine dönüştü. Biz Türkiye'yi atılım ve dönüşümlerle yenileyerek, dünya çapında gelişmiş bir ülke haline getirdik. Geçmişin, tek partinin korkularıyla yaşayan zihniyetinden çıkıp özgüveniyle var olan bir anlayışla batılıların 'sessiz devrim' dediği başarıyı yakaladık. 2000 öncesinde kim derdi ki Türkiye insansız uçağın denemelerini yapacak. Kim tahmin edebilirdi ki Türkiye dünyaya İHA- SİHA satacak. Küresel güçlerin baskısına rağmen yerli otomobilimizi üretip yollara çıkaracağımız, kimin aklına gelirdi. Hiç kimsenin."

Muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde de bulunan Arslan, şunları kaydetti:

"Bizim Cumhurbaşkanı adayımız belli, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Karşımızda bir muhalefet, bir Millet İttifakı ve onun 6'lı masası var fakat adayları hala belli değil. Önce dediler ki, adayımız yıpranmasın diye açıklamıyoruz. Biz de buna mukabil, 'kısa zamanda yıpranacak bir isim nasıl bu ülkenin cumhurbaşkanı olur' dedik. Bir aday nasıl yıpranır. Gayrimeşru iş ve ilişkileri bulunduğu için yıpranır. İşte muhalefet bu necip milletin, bu kadim devletin ve medeniyetin başına gayrimeşru bir ismi layık görecek kadar basiretsiz, yeteneksiz ve bu topraklara yabancı. Muhalefet bu ülkenin başına kontrol edilmesi kolay, iradesi zayıf, yetenekleri ve ehliyeti kısıtlı birini arıyor. Bunu zaten kamuoyuyla da paylaştılar. Birisi eşgüdüm kurulu teklif etti. Bir başkası altı genel başkanın da cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı bir formülü hayata geçirecekleri kararını açıkladı. Bunlar cumhurbaşkanı değil kurşun asker arıyor."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de 2023 seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı Belediyesi olarak çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Şimşek, "Tulumtaş Mağarası'nı turizm kazandırdık. 21 Mart'a Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımları ile açmayı planlıyoruz. Kurban kesim alanı ve fuar alanının halkımızın hizmetine sunduk. Tramvay projemizi bitirdik. Allah nasip ederse 1 Nisan'da başlatacağız. Üniversiteler Caddesi projemizi bitirdik. Çok yakında hizmete açacağız. Belediyemizde kiralık araç devrine son vererek, bütün araçlarımızı kendi imkanlarımızla aldık." diye konuştu.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise 2023 seçimleri için teşkilat olarak, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşacaklarını, her gönüle dokunacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından partiye gönül vermiş ve çeşitli kademelerde görev almış kişilere teşekkür plaketleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda 'vefa toplantısı' düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement