Golcü Ebubekir Yardım Performansıyla Adından Söz Ettiriyor - Son Dakika
Spor

Golcü Ebubekir Yardım Performansıyla Adından Söz Ettiriyor

Golcü Ebubekir Yardım Performansıyla Adından Söz Ettiriyor

Futbola Telekomspor alt yapısında başlayan Malatya doğumlu Ebubekir Yardım sezon başında transfer olduğu Mersin’in İçel takımında 14 maçta 25 gol atarak performansıyla alkış aldı.

15.01.2018 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbola Telekomspor alt yapısında başlayan Malatya doğumlu Ebubekir Yardım sezon başında transfer olduğu Mersin'in İçel takımında 14 maçta 25 gol atarak performansıyla alkış aldı.

Ebubekir Yardım'a başta Malatya olmak üzere, birçok ilden önemli takımların transfer teklifi sunduğu belirtildi.

Malatya Amatör Küme takımı Demirspor'daki başarısının ardından İnönü Üniversitesispor'a transfer olan Ebubekir Yardım, burada 32 gol atarak takımın Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesinde büyük payı oldu. Sonraki sene Bölgesel Amatör Lig'de formasını giydiği İnönü Üniversitesispor ile başarılı bir sezon geçiren golcü futbolcu sezonu 16 golle tamamladı.

Buradaki performansı sayesinde birçok takımın dikkatini çeken Ebubekir, tercihini Mersin'in Süper Amatör Lig takımı İçel takımından yana kullandı. Golcü futbolcu İçel formasıyla çıktığı 14 maçta 25 gol atarak performansıyla büyük alkış aldı.

Ebubekir Yardım'ın formasını giydiği İçelspor en yakın takipçisinin 5 puan farkla önünde lider durumda.

"Şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Hedefinin formasını giydiği takımla şampiyonluk yaşamak olduğunu belirten Ebubekir Yardım, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Mersin'de iyi bir sezon geçirdiğini belirten Ebubekir, "Malatya'dan sonra tercihimi Mersin'den yana kullandım. Burada kısa sürede iyi bir ortam yakaladık. Bu başarımıza da yansıdı. Benim de uyumu yakalamam uzun süremedi. İnşallah İçelspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Üzerimde emeği olan hocalarıma, yöneticilerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Golcü Ebubekir Yardım Performansıyla Adından Söz Ettiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement