Gölcük'te Acil Servis Yenilenecek - Son Dakika
Güncel

Gölcük'te Acil Servis Yenilenecek

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek.

21.11.2017 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek.

Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklamada, sağlığın herkes için önemli olduğunu belirterek, bu anlamda her zaman gerekli destekleri sağlayacaklarını söyledi.

Hastanenin üst yönetiminin acil servisin yenilenmesi için proje yaptığını ifade eden Ellibeş, "Biz de belediye olarak bu projeye destek vererek eksikliğini gidereceğiz. Yeni hastane yapılana kadar mevcut hastanemizin eksiklerini gidermek için elimizden gelen destekleri vererek ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız." diye konuştu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da acil servis bölümünde, halka daha iyi hizmet vermesi için 11 hekimin bugün göreve başladığını işaret ederek, hekimlerin vatandaşlara daha iyi ortamda hizmet vermesi için mevcut acil servis bölümünde yenilikler yapılmasını uygun bulduklarını kaydetti.

Hastane yönetimi olarak projeyi yaptıklarını anlatan Pehlevan, "Bu projemize Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve bir de hayırsever vatandaşımız destek vererek yaklaşık 60 bin liralık bir projede hastanemizin masrafı olmadan gerçekleşecektir. Bugün çalışmalara başlanıyor. Projemize destek veren başta Mehmet Ellibeş ve hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölcük'te Acil Servis Yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement