Kocaeli'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, kanlar içinde yerde yatan 6 kişi ve ölen gencin son anlarının kaydedildiği anlar ortaya çıktı.

17.02.2018 10:47  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı silahlı çatışma sonrasında hayatını kaybeden Serhan Aras ve yaralıların kanlar içinde yerde yattıkları anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

DÜKKANDAKİ TARTIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Serhan Aras, ağabeyi Erhan Aras ve Özkan E'ye ait parkeci dükkanında meydana gelen olayda iddialara göre iş yerine gelen Muhammet K., İrfan A., Murat G., Cabir A., S.K. ve M.A. ile dükkanda bulunan Serhan Aras, Erhan Aras ve Özkan E. arasında tartışma çıkmıştı.

7 KİŞİ YARALANDI, 2 KİŞİ KAÇTI

Taraflar arasındaki tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüşmüştü. Savaş alanına dönen sokakta çatışmada iş yeri sahibi Özkan E., Serhan Aras, Muhammet K., İrfan A., Murat G., Cabir A. ve Erhan Aras yaralanırken, S.K. ve M.A. da olay yerinden kaçmıştı. Daha sonra hastaneye kaldırılan yaralılardan Serhan Aras tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kocaeli'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı

ÖLEN KİŞİNİN SON ANLARI KAMERAYA KAYDEDİLDİ

Ortalığın savaş alanına döndüğü çatışma anlarının hemen sonrası, vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Kocaeli'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı

Çevredeki vatandaşların korku ve panik içinde olduğu o anlarda bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, Serhan Aras'ın ölmeden önceki son anları kaydedildi. Görüntüde Serhan Aras ve diğer yaralılar kanlar içinde yerde yatarken çevredeki vatandaşların ise yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştığı görünüyor.

Kocaeli\'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de Silahlı Çatışmada Ölen Gencin, Son Anları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • his: Adaletin tam oturmadığı ülkemizde insanlar kendi adeletini arıyor, adam 20 suçtan sabıkası var 21. yi yapıp yakalnıyor mahkemesi oluncaya kadar serbest brakılıyor ,daha sonra cezası verilir verilmez belli değil ama herkes suç işledi hala adam dışarda bu gözle bakıyor,bu da insanları rahatlıkla suça teşvik ediyor bunun yanında tv dizilerinde devletin polisin olmadığı diziler mayası bozuk olan gençleri suça teşvik ediyor 7 0 Yanıtla
  • RAMAZAN: TV DİZİLERİ TAM BİR FELAKET HEPSİDE ŞİDDETİ ÖZENDİRİYOR EKSİ YEŞİLÇAM FİLMLERİ İNSANLIĞI AHLAKLI OLMAYI VİJDANLI OLMAYI ÖGRETİRDİ ŞİMDİKİLERSE TAM TERSİ BİRDE ÜLKEDE İŞŞİZLİK EKONOMİK SIKINTILAR HAD SAFADA İNSANLAR GEÇİNEMİYOR HERKES BUNALIMLI BARUT GİBİ 6 1 Yanıtla
  • emekli: kanunlarımız caydırıcı olsa kimse bir halt yemez ama yazık oluyor bu insanlara 7 0 Yanıtla
  • Meçhul : Sapiklar aramızda caniler aramızda insanlıktan nasibini almamış hayvanlar aramızda gelde yaşa bu dünyada 7 0 Yanıtla
  • EMEKÇİ : KARADENİZ DE EVLERİN ALTINDA KAÇAK OLARAK YAPILAN SİLAHLAR VE MERMİLER,SAKARYA,KOCAELİ VE İSTANBUL DA SATILIYOR,VERGİ KAÇIRAN VE KAÇAKÇILIK YAPAN BU HAİNLERE VALİLER,KAYMAKAMLAR,ASKER VE POLİS DUR DEMİYOR VEYA DİYEMİYOR NEDEN ACABA? 1 0 Yanıtla
  • osman abi: sonuç? 0 0 Yanıtla
  • Kzk: Televizyonlarda o kadar çok mafya vari film olunca, ister istemez herkez kendine bir rol model buluyor 0 0 Yanıtla
  • Savaş: insan hayatı bukadar ucuz maalesef... 0 0 Yanıtla
  • No name : Yapılan son dizilere bir bakın, toplum mafya olmaya ve adam vurmaya sevk ediliyor. Yazıklar olsun size... 0 0 Yanıtla
  • veli: nasıl bir milletiz? ölen adamı kameraya çekiyoruz 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı
    10:48 Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, binlerce tabanca parçası ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Toplamda 28 şüpheli gözaltına alındı.

  • Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi
    10:47 Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

    Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda sigara, motorin, cep telefonu, kozmetik malzemesi, elektronik sigara, güneş gözlüğü, inşaat malzemesi, spor ayakkabı, diğer elektronik eşya, anahtar takımı, çay, nargile tütünü ve gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.

  • Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama
    10:39 Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama

    Adana'da günübirlik kiralık dairede kalan bir kişi tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. İlgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

  • Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı
    10:37 Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı

    Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, düzenlenen operasyonla İstanbul'da yakalandı.

  • Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı
    10:36 Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı

    Adana'da bir apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın cinayet şüphelisi arkadaşları, polisi arayarak olayı bildirdi. Şüpheliler, panikleyip odadan ayrıldıklarını ve kanlar içinde olduğunu görünce polisi aradıklarını savundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin olay yerinde olduğu tespit edildi ve tutuklandılar.

  • Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı
    10:32 Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı

    Kanye West'in performansı sırasında 'trans kadın' ve birkaç erkek arasında kavga çıktı. Kavganın başlangıcı bir izleyici tarafından çekilen videoya yansıdı. Trans kişi, adamla yumruklaşırken kalabalığı kavgaya teşvik etti. Kavga sonunda araya giren bir kişi kavgayı durdurdu ve herkes dans etmeye başladı. Kavganın neden çıktığı belirsizdir ve Kanye'nin performansı California'da düzenlenen bir müzik festivalinde gerçekleşti.


Advertisement