Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi - Son Dakika
Güncel

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

ABD'nin Ohio eyaletinde insanların gözü önünde gölde cinsel ilişkiye giren çift, polis tarafından zorla sudan çıkarıldı. Yaşanan olay ise bir ABD vatandaşı tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

23.07.2019 22:49  Güncelleme: 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Ohio eyaletindeki göllerden birinde cinsel ilişkiye giren çift, polis zoruyla sudan çıkarıldı. Çiftin aralarında çocukların da bulunduğu insanların gözü önünde cinsel ilişkiye girdi.

POLİS SUDAN ÇIKARDI

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; olay Cumartesi günü yaşandı. Çift Fairport Park'taki bir gölde suya dalmıştı. Ancak göl kenarında güneş banyosu yapan bir adam, gördükleri karşısında şoke oldu ve çifti kayda almaya başladı. Dünyayı takmaz görünen çift, birkaç metre ötelerinde oynayan çocuklara bile aldırış etmeden sevişmeye devam etti. Gölde güvenliği sağlayan bir cankurtaran kadın suda cinsel ilişkiye giren çifti görüp polise haber verdi. Olay mahalline gelen polis, çifte sudan çıkmaları yönünde talimat verdi.

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

"BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?"

Görüntüleri Facebook adresinde yayınlayan Jesus Medina adlı kişi şunları yazdı: Cumartesi günü Fairport Park'ta çocuklarımla birlikte güneşli günün tadını çıkarıyorduk. Suda tuhaf sesler çıkaran bir çift gördüm. Cankurtaran hanım 'Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz?' diye sordu. Ben de 'Evet görüyorum' dedim." Çift hakkında işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Ancak olay adli mercilere taşınırsa ciddi bir ceza alabilecekleri belirtildi.

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi
Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

Son Dakika Güncel Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Duygu: Çifti tebrik ederim Cinsel arzusu heryerde olmalı nerede birbirini istiyorsa çiftler orada ilişkiye girmeli 24 50 Yanıtla DD: Bu bahsettiklerin hayvanlar alemine mahsus bir durum. Kendini o kategoride görüyorsan sorun yok devam et. 25 8 ekobas: Duygu Yaparsin askim.... 6 8 Cskn : Mantıklı ama sonrası vahim bu ülkede. O yüzden orman havası iyi 3 8 Abdullah: Bu dediğini bırakın hayvanlar bile yapmaz. Kuranda hayvandan aşağı olduğu belirtilen profille senin gibiler kastedilmiş anlaşılan 7 3 Midyecisuleyman : Komik ama hoş birşey.. adam azmis kadın aynen ..yoksa millete saldircaklar 1 5 MKG LONDON : Ben istiyorum herde yerde Duygucum, Sende istiyorsan Sorun Yok ikimizin ozaman Ben hazirim Seni bekliyorum Canimin ici birtanem Benim love you 5 1 birisiii: sen kendinde filan mısın .d 5 1 yanlış düşünyorsunuz burda amaç insanları rıhatsız: nick 0 4 MECİT: bizim arka bahçede köpekler geçen hafta aynısını yaptı ihayvan olduğu için tepki veremedik 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement