Golden Rose'la Gözlere Altın ve Gümüş Dokunuşu - Son Dakika
Güncel

Golden Rose'la Gözlere Altın ve Gümüş Dokunuşu

Golden Rose\'la Gözlere Altın ve Gümüş Dokunuşu

Golden Rose Terracotta Far serisi ile gözlerinize yansıyacak.

02.01.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 yılının makyaj modasına damgasını vuracak altın, gümüş ve bronz tonları, Golden Rose Terracotta Far serisi ile gözlerinize yansıyacak. Golden Rose Terracotta Göz Farları ile kadınların kıyafetlerinde ve takılarında vazgeçemediği altın, gümüş ve bronz tonları artık gözlerde de modaya uyum sağlayacak.

Golden Rose Terracotta Far serisi ile makyajdaki iddianızı bir kez daha ortaya koyacaksınız. Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarına göre, resort koleksiyonlar trendleri etkilese de 2012 yılı boyunca, özellikle gece makyajında uygulanan mat renklerin yerini, altın, gümüş ve bronz renkteki farlar alacak.

Mükemmel bir görüntü için, kusursuz bir göz makyajı gereklidir. Golden Rose Terracotta Far serisi birbirinden farklı 25 rengiyle, gözlerinizin rengini ortaya çıkarırken, bakışlarınıza da derinlik kazandıracak.

Gece katılacağınız davetlerde iddialı renkleriyle dikkat çekmenizi sağlayacak, gündüz de pırıltılarıyla enerjinizi yükseltecek Golden Rose Terracotta Far serisi değerli maden renklerinden gelen ışıltı ve canlılığı gözlerinize yansıtacak. Golden Rose Terracotta Far'ınızı, alışverişte, eğlencede, seyahatlerinizde yanınızdan eksik etmek istemeyeceksiniz!

Türkiye'deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop'larından satın alabileceğiniz Golden Rose Terracotta Far'ın fiyatı ise 19.20 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Golden Rose'la Gözlere Altın ve Gümüş Dokunuşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement