GoldMaster'dan Anneler Günü'nüzü Unutulmaz Kılacak Uygulama - Son Dakika
Güncel

GoldMaster'dan Anneler Günü'nüzü Unutulmaz Kılacak Uygulama

GoldMaster\'dan Anneler Günü\'nüzü Unutulmaz Kılacak Uygulama

GoldMaster, Anneler Günü'ne özel düzenlediği "Hayatı Güzelleştirir Anneler" yarışması ile bu özel günde annelerini küçük bir sürprizle şaşırtıp mutlu etmek isteyenlere eğlenceli bir fırsat sunuyor.

08.05.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatı Güzelleştirir Anneler

Ergonomik ve şık tasarımlı ürünleri ile hayatı kolaylaştıran GoldMaster, Anneler Günü'ne özel düzenlediği "Hayatı Güzelleştirir Anneler" yarışması ile bu özel günde annelerini küçük bir sürprizle şaşırtıp mutlu etmek isteyenlere eğlenceli bir fırsat sunuyor.

GoldMaster'ın 05-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek "Hayatı Güzelleştirir Anneler" yarışmasında her hafta 1 kişi annesine kendi seçtiği GoldMaster ürününü hediye etme imkanı yakalayacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, hayatiguzellestirirannem.com sitesi üzerinden anneleri ile birlikte olan keyifli fotoğrafını paylaşarak onların isimlerine özel akrostiş şiir yazmaları. Mayıs ayı boyunca her hafta bir kazanan ilan edilecek olan yarışmada, haftanın kazananı anneler gününe özel oluşturulmuş kategoriden bir adet ürün seçecek.

Siz de 31 Mayıs tarihine kadar hayatiguzellestirirannem.com sayfasını ziyaret edebilir, isimlerine şiir yazılacak en değerli varlıklarımız olan annelerimizin hayatını kolaylaştıracak birbirinden şık ve işlevsel ürünler kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GoldMaster'dan Anneler Günü'nüzü Unutulmaz Kılacak Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement