Gölete Giren İki Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Gölete Giren İki Gencin Cesedi Bulundu

Gölete giren iki gencin cesedi bulundu Denizli'de piknik için gittikleri gölette kaybolan gençlerin cesetleri bulunduDENİZLİ - Denizli'nin Beyağaç ilçesindeki Eşenler Göletine piknik amacıyla giden 4 arkadaştan ikisi girdiği gölette kayboldu.

19.07.2017 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölete giren iki gencin cesedi bulundu

Denizli'de piknik için gittikleri gölette kaybolan gençlerin cesetleri bulundu

DENİZLİ - Denizli'nin Beyağaç ilçesindeki Eşenler Göletine piknik amacıyla giden 4 arkadaştan ikisi girdiği gölette kayboldu. Su altı dalgıç polisleri ile yapılan aramada, iki gencin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, saat dün 18.00 sıralarında Kale ilçesinden 4 arkadaş, Eşenler Göletine piknik amacıyla gitti.

İddiaya göre, M.Ö. ve Ferdi O., gölet kenarında yemek hazırladığı sırada, Emrah Sarıkavak ile Sinan Karaçobanım, şakalaşarak birbirlerini itmeye çalıştıkları sırada suya düştü. Suya düşen Sarıkavak ve Karaçobanım kısa bir süre sonra, suyun içinde batmaya başladı. M.Ö. ve Ferdi O., göle batan arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

İki genç, durumu 112 Acil servise bildirdi. Olay yerine itfaiye, AFAD, AKUT, 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda gençler bulunamadı. Gece karanlık olması nedeniyle bir süre aramalar durduruldu. Muğla'nın Marmaris ilçesinden su altı dalgıç polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Marmaris'teki polis ekipleri gelince, aramalar tekrar başladı. Yapılan aramalarda iki gencin cansız bedenine ulaşıldı. Gençlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gölete giren gençler ile Ferdi O.'nun Ağustos ayında askere gidecekleri öğrenilirken, Sinan Karaçobanım'ın da bir hafta önce bir çocuğunun dünya geldiği bildirildi.

Gölete Giren İki Gencin Cesedi Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gölete Giren İki Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement