Göletten Kurtarılan Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Göletten Kurtarılan Çocuk Hayatını Kaybetti

Göletten Kurtarılan Çocuk Hayatını Kaybetti

Turgutlu'da düştüğü gölette yüzme bilmediğinden boğulma tehlikesi geçiren 14 yaşındaki İpek Korkmaz, hastanede hayatını kaybetti.

11.05.2014 17:17  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu'da düştüğü gölette yüzme bilmediğinden boğulma tehlikesi geçiren ve çevredekiler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki İpek Korkmaz, bir haftadır yoğun bakımda tutulduğu hastanede hayatını kaybetti. Korkmaz, toprağa verildi.

Manisa'daki bir hastanede tedavi gören 14 yaşındaki İpek Korkmaz, dün gece yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından hastane morgundan cenazesi alınan Korkmaz, Turgutlu'ya getirilerek Selivilitepe mahallesindeki Niyazibey Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçede toprağa verildi. 

Cenazeye, baba Barış Korkmaz ile kocasından ayrıldığı için Kayseri'de yaşadığı öğrenilen anne Züleyha Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İpek Korkmaz'ın okuduğu Hasan Üzmez Ortaokulundan öğretmenler ve sınıf arkadaşları katıldı. 

Anne Ünsal, "anneler günü"nde çocuğunu toprağa verdiğini söyleyerek gözyaşı döktü.

Düştüğü giren ve boğulmak üzere iken son anda vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan İpek Korkmaz (14), Manisa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay

Selvilitepe Mahallesi Poligon Atış Alanı yakınlarında arkadaşlarıyla gezdiği sırada gölete düşen ve yüzme bilmediğinden boğulma tehlikesi geçiren İpek Korkmaz (14) çevredekiler tarafından kurtarılmış ve Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İpek Korkmaz, burada ilk müdahalenin ardından Manisa'ya sevk edilmişti. 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göletten Kurtarılan Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement