Golf Tutkunları Alfa Romeo Golf Challenge'da Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Golf Tutkunları Alfa Romeo Golf Challenge'da Buluştu

Alfa Romeo, Türkiye'de bu yıl ilk kez düzenlediği Alfa Romeo Golf Challenge ile golf tutkunlarını bir araya getirdi.

25.05.2018 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alfa Romeo, Türkiye'de bu yıl ilk kez düzenlediği Alfa Romeo Golf Challenge ile golf tutkunlarını bir araya getirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, Alfa Romeo'nun bu yıl ilk kez, İstanbul Golf Kulübü işbirliği ile düzenlediği turnuvada iki gün boyunca çekişmeli müsabakalar yaşandı. Silivri'de yer alan Marmara Golf Sahası'nda gerçekleştirilen turnuvaya 149 sporcu katıldı.

İki gün boyunca süren ve Stelvio, Giulia ile Giulietta modellerinin de test edildiği turnuvada Kadınlar Gross Birincisi Hyun Young Shim, Erkekler Gross Birincisi ise Sinan Yaman oldu.

Birinciler ödüllerini Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Eroldu'nun elinden aldı. A, B ve C kategorilerinde dereceye giren sporcular Zeynep Başkaya, Hyun Young Shim, Cengiz Işıkara, Sinan Yaman ve Cavit Yıldız'a ise ödüllerini Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, Alfa Romeo'nun sporun farklı dallarına sunduğu desteği son derece önemsediklerini belirterek, söz konusu turnuvanın bu desteğin bir devamı oluğunu kaydetti.

Bel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tutku ve kusursuz stilleri Alfa Romeo ile golfü birbirine bağlıyor. Yurt dışında benzer organizasyonlara imza atan Alfa Romeo, bu kapsamdaki bir turnuvayı Türkiye'de ilk kez düzenliyor. Bu organizasyonu 1895 yılından bu yana faaliyet gösteren, Türkiye'nin ilk, Avrupa kıtasının ise en eski 10 golf kulübünden biri olan İGK ile düzenlemiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İGK işbirliği ile başlangıcını yaptığımız Türkiye'deki ilk Alfa Romeo Golf Challenge'ı gelenekselleştirmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Golf Tutkunları Alfa Romeo Golf Challenge'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında Samsun'da üreticilere çeşitli destekler sağlandı
    17:13 Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında Samsun'da üreticilere çeşitli destekler sağlandı

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Samsun'da çeltik tohumu, kuru fasulye tohumu, sera naylonu ve süt sağım makinesi dağıtıldı. Ayrıca örtü altı yetiştiricilere sera naylonu dağıtıldı ve Terme ve Çarşamba ilçelerinde çiftçilere soya tohumluğu desteği sağlandı.

  • Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi 5 Yılda 21 Bin 500 Kişinin İş Görüşmesini Sağladı
    17:11 Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi 5 Yılda 21 Bin 500 Kişinin İş Görüşmesini Sağladı

    Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi (SULKAM), iş arayan vatandaşları işveren firmalarla buluşturarak 5 yılda 21 bin 500 kişinin iş görüşmesini sağladı. Başvurular, belediyenin Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kariyer Merkezi biriminden veya web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Firma ve vatandaşın uyumlu olduğu durumlarda Sultangazi Belediyesi toplu mülakatlar düzenleyerek işe giriş işlemlerini hızlandırıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, SULKAM'ın binlerce kişinin iş bulmasına katkı sağladığını belirtti.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü
    17:05 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki bir toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 yılında işsizlik oranının 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine gerilediğini ve toplam işsizlik oranının son 10 yılın en düşük seviyesine indiğini açıkladı. Ayrıca, Türkiye ekonomisinin 2023 yılında yüzde 4,5 büyüme gösterdiğini ve dolar bazında milli gelirin 1 trilyon doları aştığını belirtti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı
    16:58 Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik öğrenim yardımının 4'üncü ödemesi ile Halk Kart'ın mart ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Toplamda 23 milyon 352 bin 600 TL öğrenim yardımı ödemesi yapıldı.

  • Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu
    16:50 Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu

    Tepebaşı Belediyesi'nin 'Her Ev Bir Mandıra' sloganı ile başlattığı 'Sütten Peynire Dönüşüm' adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi için kurul oluşturuldu.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.


Advertisement