Golfçüler Kemer'de Buluştu - Son Dakika
Spor

Golfçüler Kemer'de Buluştu

Golfçüler Kemer\'de Buluştu

Kemer Country Golf Kulübü’ndeki Texas Scramble Golf Turnuvası’nda iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri takım ruhunu 4’e katladı. Organizasyonda Ali Rıza Veziroğlu, Selim Gülmen, Erdem Yılmaztürk ve Moris Biçaço’nun takımı zirveye çıktı.

28.05.2018 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşen Texas Scramble Golf Turnuvası; Euro 2024 ev sahipliğine adaylığı için 'Euro 2024'ü birlikte paylaşalım' mottosuyla ve tüm golfçülerin desteğiyle yapıldı. Kemer Country Club Golf Kulübü Kaptanı Erdem  Kıramer önderliğinde gerçekleşen turnuvaya resmi handikapı açık olan tüm golçüler katıldı.
80 golfçünün katılım gösterdiği turnuvada Erdem Kıramer, Kıvanç Oktay, Didem Aras, Nihat Özdemir, Hasan Akçakayalıoğlu, İlhan Mansız, Mustafa Sarıoğlu ve Selim Gülmen'in de aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4'er kişilik takımlardan oluşan Texas Scramble Golf Turnuvasında 1. Ali Rıza Veziroğlu - Selim Gülmen - Erdem Yılmaztürk - Moris Biçaço'nun takımı oldu. Müsabakaların ardından    yapılan kokteylde golfçüler yorgunluklarını atarken, düzenlenen törenle de kupalarını aldılar. Öte yandan 2017 yılında kulüp turnuvalarında dereceye giren oyuncuların kupaları da verildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Golfçüler Kemer'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement