Gölge CIA, ABD'nin Suriye'de Vuracağı Üslerin Listesini Duyurdu - Son Dakika
Güncel

Gölge CIA, ABD'nin Suriye'de Vuracağı Üslerin Listesini Duyurdu

"Gölge CIA" olarak bilinen düşünce kuruluşu Stratfor'un uzmanları, ABD'nin Suriye'de vuracağı üslerin listesini yayınladı.

11.04.2018 22:33  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD merkezli düşünce kuruluşu Stratfor, ABD ve müttefiklerinin Suriye'de vurabilecekleri olası üslerin belirtildiği bir makale yayınladı.

DAHA KAPSAMLI BİR OPERASYON BEKLENİYOR

"Gölge CIA" olarak bilinen düşünce kuruluşu Stratfor'un uzmanları, ABD Donanması'nın Nisan 2017'de Suriye'deki Şayrat üssünü vurduğu operasyona kıyasla daha kapsamlı bir operasyonun kendilerini beklediğini kaydetti.

UZMANLAR 3 ÜSSÜN ADINI VERDİ

Uzmanlara göre yeni operasyonda Suriye'nin kimyasal programıyla ilişkilendirilen yerler ile Şam çevresindeki Dumayr, Marj Ruhayyil ve Mezze hava üsleri hedef alınacak.

İNGİLTERE, FRANSA, KATAR VE SUUDİ ARABİSTAN DESTEK VERECEK

"ABD, Suriye hükümetini dizginlemeyi değil, hükümetin kimyasal saldırı düzenleme imkanlarını zayıflatmak istiyor" diye devam eden uzmanlar, İngiltere, Fransa, Suudi Arabistan, Katar veya Birleşik Arap Emirlikleri'nin operasyona destek vereceğinin altını çizdi.

Doğu Guta'nın Duma ilçesinde Suriye ordusunun kimyasal silah kullandığı iddiaları üzerine, başta ABD, İngiltere ve Fransa olmak üzere Batı ülkeleri müdahale sinyalleri vermeye başlamıştı.

Gölge CIA, ABD\'nin Suriye\'de Vuracağı Üslerin Listesini Duyurdu

Son Dakika Güncel Gölge CIA, ABD'nin Suriye'de Vuracağı Üslerin Listesini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement