Gölge Ustası" Adlı Oyun Malatya'da Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Gölge Ustası" Adlı Oyun Malatya'da Sahnelendi

Gölge Ustası" Adlı Oyun Malatya\'da Sahnelendi

İzmir Devlet Tiyatrosu "Gölge Ustası" adlı oyunu Malatya'da sahneledi.

18.12.2016 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Devlet Tiyatrosu "Gölge Ustası" adlı oyunu Malatya'da sahneledi.

Yeşim Dorman ve Yıldırım Türker'in yazdığı, Levent Niş'in yönettiği "Gölge Ustası" adlı oyunun dekorunu Savaş Çevirel, kostüm tasarımını Buket Başaran Akkaya, ışık tasarımını Kemal Gürgün yaptı.

Nalan Örgüt, Melek Temel Çekmece, Nevzat Hakan Dönmez ve Deniz Genç gibi oyuncuların rol aldığı oyunda, birbirlerine ve geçmişe tutsak bir aileye geleceğin kapılarını aralamak, umut aşılamak isteyen bir yabancıyla yollarının kesişmesi, ailenin yabancının araladığı o kapıdan geçip geçemeyeceği izleyiciye aktardı.

Oyuncu Nalan Örgüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'deki terör saldırısından dolayı sanatçı olarak üzüntü duyduklarını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.

"Gölge Oyunu" isimli tiyatro oyununu sahnelediklerini aktaran Örgüt, "Oyun, kapalı bir ailenin ayakta durma çabasını anlatıyor. Eşi vefat eden anne aileyi ayakta tutmaya çalışıyor. Annenin şizofren kızı ile memur oğlu var. Ailenin birçok psikolojik sorunu var. Bir gün dışarıdan bir adam geliyor, ışık olacak diye sarılıyorlar ama ne yazık ki o kadar köklerine bağlılar ki dışarıdan gelen yabancı bile onları bu hayatlarından koparamıyor." diye konuştu.

Örgüt, oyunun yaşanmış bir hikayeden yazıldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölge Ustası' Adlı Oyun Malatya'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement