Gölgekapan, "Kayıp Dünyanın Sırrı" ile Tüm Kitapçılarda - Son Dakika
Kültür Sanat

Gölgekapan, "Kayıp Dünyanın Sırrı" ile Tüm Kitapçılarda

Gölgekapan, "Kayıp Dünyanın Sırrı" ile Tüm Kitapçılarda

"Kayıp Dünyanın Sırrı", Caretta Yayıncılığın gençlere özel markası Karumbe imzasıyla, yine heyecan dolu yepyeni bir macerayla okurlarıyla buluştu.

14.02.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin en prestijli ödülü Blue Peter sahibi yazar Ali Sparkes imzalı Gölgekapan serisinin beşinci ve son kitabı "Kayıp Dünyanın Sırrı", Caretta Yayıncılığın gençlere özel markası Karumbe imzasıyla, yine heyecan dolu yepyeni bir macerayla okurlarıyla buluştu.

Özel yeteneği sayesinde şekil değiştirip bir Gölgekapan'a dönüştüğü gün, Dax Jones'un hayatı bir daha eskisi gibi olmadı. Yalnızca kendi gibi özel yetenekli çocukların okuduğu bir okula getirildi. Burada macerayı, özgürlüğü ve eğlenceyi iç içe yaşıyor, her özel yetenekli çocuk gibi o da yeteneği konusunda kendini geliştiriyordu. Dax bir Gölgekapan olabiliyor, arkadaşları gizli dünyalardan haberler alabiliyor, nesneleri hareket ettirebiliyor, görünmez olabiliyor ya da hastalıkları iyileştirebiliyorlardı.

Bir süreliğine okulundan ve arkadaşlarından ayrı kalmak zorunda olan Dax'in hayatından esrarengiz olaylar eksik olmuyordu. Önce babasından gelen gizemli bir mektup, sonra yıllar önce kaybettiği annesinden gelen bir anahtar… Dax, belki de nasıl ve neden Gölgekapan olduğunu artık öğrenebilecekti.

Keşfettiği gizli bir koridor sayesinde paralel evrenlere müthiş bir yolculuk yapan Dax Jones, Amaç Kulübüyle, ilgili sırları çözebilecek ve özgürlüğüne kavuşabilecek mi?

Caretta Yayıncılığın gençlere özel markası Karumbe etiketiyle raflarda yerini alan Gölgekapan serisinin beşinci ve son kitabı "Kayıp Dünyanın Sırrı" merak edilen tüm soruların yanıtlarıyla okuyucusunu büyülü dünyanın sırlarını paylaşmaya çağırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Gölgekapan, 'Kayıp Dünyanın Sırrı' ile Tüm Kitapçılarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement