Gölhisar'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Gölhisar'daki Trafik Kazası

Gölhisar\'daki Trafik Kazası

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne, baba ve ikiz bebekleri için mevlit okutuldu.

11.05.2017 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne, baba ve ikiz bebekleri için mevlit okutuldu.

Gölhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde veteriner hekim olarak görev yapan ve trafik kazasında eşi ve çocuklarıyla hayatını kaybeden Süleyman Özgür Mut'un mesai arkadaşları, serbest veteriner hekimler, hayvan üreticileri ve yakınlarının destekleriyle düzenlenen mevlite yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Süleyman Özgür Mut'un okul arkadaşı Salih Muştu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölhisar adına bu mevliti yapmayı boyunlarının borcu olarak gördüklerini belirterek, "Okutmuş olduğumuz mevlid-i şerif ve Kuran-ı Kerim arkadaşlarımızın ruhuna bir damla su serpebildiyse bizim için sevindirici olan budur." dedi.

Burdur'un Çavdır ilçesinden Gölhisar ilçesine giden veteriner hekim Süleyman Özgür Mut (38) idaresindeki 32 FV 744 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yamadı Köprüsü'nden sulama kanalına düşmüş, kazada sürücü Mut, öğretmen eşi Nurbanu Çobaner Mut (37), bir yaşındaki ikiz çocukları Uras ve Elis Mut hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölhisar'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement