Gölkentte İlkyardım Kursuna Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Gölkentte İlkyardım Kursuna Büyük İlgi

Ferizli Belediyesi ve Ferizli Halk Eğitim Merkezince; Gölkent Mahallesinde ilkyardım kursu açıldı. Vatandaşlar kursa yoğun ilgi gösterdi.

05.07.2018 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelen yoğun talep karşısında yeni bir kurs çalışmalarına daha başlandığı belirtildi.

Halk eğitim merkezi işbirliğiyle bu zamana kadar birçok kurs açan Ferizli Belediyesi vatandaşlara destek oluyor. Ferizli halkı, meslek edindirme kursları sayesinde kendini geliştirme fırsatı yakalıyor. Aldıkları sertifikalar iş hayatlarında da etkili oluyor.

Ferizli Gölkent Mahallesinde açılan ilkyardım kursunda teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitimde veriliyor. Acil durumlarda ne yapmaları gerektiği anlatılıyor.

Kursu ziyaret eden Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk kursiyerlere başarılar diledi ve amacımız acil durumlarda doğru ilkyardım yapabilecek vatandaş sayısını arttırmaktır, dedi. Soğuk, "Günlük hayatta meydana gelen kaza ve hastalıklardan birçok insan zarar görmektedir. Ancak bunlardan daha acı olanı yanlış ilkyardım uygulamaları nedeniyle hastalara yarar yerine zarar verilmesidir. Bu nedenle, hasta veya yaralının yaşam şansını arttırmak, oluşabilecek sakatlıkları önlemek ve iyileşmeyi kolaylaştırmak için ilk yardım kurslarına önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölkentte İlkyardım Kursuna Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement