Gömeç'de Voleybol Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Gömeç'de Voleybol Heyecanı Sona Erdi

Gömeç\'de Voleybol Heyecanı Sona Erdi

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasını sona ererken, büyük heyecan yaşandı.

03.06.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasını sona ererken, büyük heyecan yaşandı. Turnuva'nın galibi, Emniyetspor oldu.

Şampiyonluk kupasını Kaymakamı Naif Yavuz'un elinden alan Gömeç Emniyet Spor'un çoksusu görülmeye değerdi. İkinci olan Jandarma Spor'a kupasını İlçe Jandarma Komutanı Özcan Akdemir verirken, üçüncü olan 6 Eylül Çok Programlı Lisesi Takımına kupasını da, İlçe Müftüsü Fettullah Uydaş verdi. Dördüncü olan Gömeç Belediye Spor Takımına kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Suakar takdim etti. "En Centilmen Takım" ödülünü alan İlçe Müftülüğü Takımının kupasını İlçe Emniyet Amiri Hamit Adilli verdi. Katılan takımlara teşekkür eden Kaymakam Naif Yavuz, "Güzel bir turnuva oldu. Katılımcı arkadaşlara ve bu organizasyonu planlayıp gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline teşekkür ederim. Başarılı olan takımları da ayrıca tebrik ederim. İlçemizde bu tür faaliyetlerin ilçedeki kurum çalışanları arasındaki beşeri münasebetin gelişmesinde ve dostlukların artmasında önemli bir rol oynadığı görülmektedir. Bu tür faaliyetlerin devamını temenni ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'de Voleybol Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement