Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan Taklidi, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Magazin

Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan Taklidi, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Yeni programa başlamasıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan'ın Seren Serengil'e sözlerini oyuncu Gonca Vuslateri taklit etti. Vuslateri'nin taklidi sosyal medyayı kırdı geçirdi.

12.01.2018 08:01  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seda Sayan, programına Gülben Ergen'i konuk ettikten sonra Seren Serengil tarafından sosyal medyada takipten çıkarılmıştı. Sayan, programında Serengil'in bu tavrı hakkında açıklamalarda bulumuştu. Oyuncu Gonca Vuslateri, Seda Sayan'ın yaptığı açıklamaya kendi yorumunu kattı. Vuslateri'nin Seda Sayan taklidi beğeni rekoru kırdı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Son zamanlarda magazin gündemini sıkça meşgul eden Seda Sayan ve Seren Serengil polemiğine oyuncu Gonca Vuslateri'de el attı. Vuslateri, Instagram hesabından Seda Sayan'ın taklidini yaptığı bir video paylaştı. Video kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Gonca Vuslateri\'nin Seda Sayan Taklidi, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Son Dakika Magazin Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan Taklidi, Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • adım istanbul: DOKTORLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ:KADINLARIN TÜM HÜCRELERİ KÜÇÜKTÜR.EKLİYORUM:ERKEKLER GİBİ MANTIKLI OLAMAZLAR 2 10 Yanıtla varoştanmı: Yakindakilere bakip boyle bir hukme varmissinki , senin gibi biri meydana gelmiş. 7 0
  • işler güçler: çok kötü taklit olmamış 6 2 Yanıtla
  • Ela: Berbat 1 1 Yanıtla
  • Gölcüklü: Çok başarılı olmuş...Tebrikler Gonca VUSLATERİ...Sadece ses tonu ve rengi biraz eksiklikler var ama her şekilde mükemmel... 2 0 Yanıtla

Advertisement