"Gönül Elçileri Projesi" İkizce'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

"Gönül Elçileri Projesi" İkizce'de Tanıtıldı

Ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Gönül Elçileri" Projesi İkizce'de tanıtıldı.

08.02.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Gönül Elçileri" Projesi İkizce'de tanıtıldı.

Kaymakam Ali Doğan, İkizce Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, proje ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amaçlandığını söyledi.

"Gönül Elçileri"nin ve koruyucu aile hizmetinin, çocuğun sevgi ortamında büyümesi adına önemli olduğuna dikkati çeken Doğan, şunları kaydetti:

"İkizce'de şu ana dek 483 vatandaş ve memur gönül elçisi olmak için başvuruda bulundu. Bu, harika bir ekip çalışmasının bir ürünü. İnşallah yapılacak uygulamalarla da proje hem ilçemizde hem de ilimizde amacına ulaşacaktır. Toplumdaki her vatandaşın sahip olduğu donanımla toplumun dezavantajlı gruplarına muhakkak verecek bir şeyleri var. Eğer bu ülke daha iyi yerlere gelecekse bu tüm vatandaşlarımızın gayretleriyle olacak."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ile Sosyal Çalışmacı Hafize Ekmekcioğlu Melemez bilgilendirmeler yaparak, katılımcıları koruyucu aile olmaya davet etti.

Muhabir: Hacer Öztürk

Yayıncı: Dilek Sezen - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Gönül Elçileri Projesi' İkizce'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement