Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Toplantısı Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nde Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Toplantısı Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nde Yapıldı

Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Toplantısı Halk Sağlığı İl Müdürlüğü\'nde Yapıldı

Sakarya Valisi Mustafa Büyük 'ün Eşi Emine Hayriye Büyük himayelerinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında ilimizde devam eden, tanıtım toplantısı Halk Sağlığı Müdürlüğünde yapıldı.

03.05.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Mustafa Büyük 'ün Eşi Emine Hayriye Büyük himayelerinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında ilimizde devam eden, tanıtım toplantısı Halk Sağlığı Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan,

Halk Sağlığı Müdür Yrd. Dr. Mümtaz Seyda, Halk Sağlığı Müdür Yrd. Dr. Ali Naci Atar,

Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Zeynep Zengin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yrd. Elif Civan Yüce ve Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Toplantıda "Gönül Elçileri" ile ilgili bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, "Bakanlığımızın

bu projesini

Valimizin değerli Eşi Emine Hayriye Büyük hanımefendi himayesinde, bütün kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarında bu konferansları yaparak Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri ile ilgili olarak halkımızı bilgilendirmeye bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Kurumlarımızın bu konu ve proje ile ilgili olmaları bizi mutlu etmektedir.

Kuruluşumuzda bakım ve koruma altında bulunan çocuklarımızı mümkün ise öncellikle öz aileleri yanında desteklemekteyiz bunun mümkün olmaması durumunda ise çocuklarımızın bir aile ortamında korunmalarını sağlayan koruyucu aile hizmetlerimizi sunmaktayız. Çocuklarımızın sıcak aile ortamında kendilerine güvenli ve başarılı bireyler olarak, toplumla iç içe büyümelerini destekleyici tedbirler almakta, bu amaçla koruyucu aile hizmet modelini önemsemekteyiz"

dedi.

Konuşmanın ardından Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Mehmet Aykul "Koruyucu Aile" sistemi hakkında katılımcılara bilgi verdi ve slayt sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından, Koruyucu Aile olmak isteyen katılımcılarla görüşme yapan Aykul daha detaylı bilgi alabilmeleri için katılımcıları Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne davet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Toplantısı Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement