Gönül Sofrası Bu Defa da Çarşı Mahalle'de Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Gönül Sofrası Bu Defa da Çarşı Mahalle'de Kuruldu

Gönül Sofrası Bu Defa da Çarşı Mahalle\'de Kuruldu

Bozüyük Belediyesi tarafından Çarşı Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Bakıcı ve mahalle sakinleri aynı sofrada oruçlarını açarak dua etti.

14.06.2017 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından Çarşı Mahalle'de düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Bakıcı ve mahalle sakinleri aynı sofrada oruçlarını açarak dua etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle İftarları programının Çarşı Mahalle İftarı Göçmen Camii yanında yapıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde komşular bir araya gelerek hep birlikte oruç açmanın hazzını yaşadılar. Ramazanın güzelliklerini yaşatmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla, özenle hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Gurubu Kur'an-ı Kerim okuyarak birbirinden güzel ilahileri mahalle sakinleri için seslendirdiler.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı ile birlikte katıldığı iftar yemeğine Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalleliler katıldı. İftar öncesinde bütün masaları tek tek dolaşan Başkan Bakıcı vatandaşlarla görüşerek hayırlı Ramazanlar diledi. Ezanın okunması ve Ramazan topunun patlaması ile birlikte orucunu açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Bakıcı; "Ramazanın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun" diyerek başladığı konuşmasında "Biz öyle büyük bir aileyiz ki evleri tek tek gezsek birçok sofraya yetişemeyeceğimiz muhakkak. Bu sofralar hepimizin ortak sofrası oluyor ve yemek yediğimiz bu sofralara katılımlarınızla bizleri gerçekten çok mutlu ediyorsunuz" dedi. Konuşmasının devamında Çarşı Mahalle'ye yapılması planlanan projeleri anlatan Başkan Bakıcı Kentsel dönüşüm projesi, yeni yapılacak mahalle konağı ve Nurettin Sayar Caddesi'nde başlatılan asfalt çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Bakıcı konuşmasının bitiminde çocuklara pamuk şeker dağıttı. İftar programının ardından çat kapı ev ziyaretlerine devam eden Başkan Bakıcı 3 aileye misafir oldu. Gece boyunca gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde ev sahipleriyle sohbet eden Başkan Bakıcı onların istek ve taleplerini dinledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Sofrası Bu Defa da Çarşı Mahalle'de Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement