Gönüllü İtfaiyeciler Görev Başında - Son Dakika
Yaşam

Gönüllü İtfaiyeciler Görev Başında

Gönüllü İtfaiyeciler Görev Başında

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde düzenlenen ’gönüllü itfaiyecilik eğitim programı’na katılanlara, sertifika ve yangın söndürme tankerleri törenle verildi.

27.08.2017 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nca Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde düzenlenen 'gönüllü itfaiyecilik eğitim programı'na katılanlara, sertifika ve yangın söndürme tankerleri törenle verildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, yaşanılan yangın olaylarının en önemli nedeninin bilinçsizlik olduğuna dikkat çekerek, "Gönüllü itfaiyeci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sizler bu işe gönüllü olarak katıldınız. İnşallah bu tankerleri hiç kullanmak zorunda kalmazsınız. Her yıl orman yangınları ile ciğerimiz yanıyor. İnsanların bilinçsizliği ile yangınlar çıkıyor. İnşallah bu dağıtılacak tanklar bu iş için hayırlı bir önlem olacaktır" dedi.

İlk etabı tamamlanan gönüllü itfaiyecilik eğitim programı kapsamında 100 adet yangın söndürme tankeri kırsal alanlara dağıtımı yapılırken, 514 personel katılım belgesi almaya hak kazandı. Öncelikli amacı yangın söndürme faaliyetlerinde kullanılacak olan tankerler, bölgenin diğer ihtiyaçları doğrultusunda da hizmet verecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gönüllü İtfaiyeciler Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement