Gönüllüler Okul Boyadı - Son Dakika
Yerel

Gönüllüler Okul Boyadı

Denizli Delikliçınar Rotaract Kulübü gönüllüleri, Acıpayam ilçesine bağlı Yassıhüyük beldesi İlköğretim Okulunu boyadı.

22.08.2011 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Delikliçınar Rotaract Kulübü gönüllüleri, Acıpayam ilçesine bağlı Yassıhüyük beldesi İlköğretim Okulunu boyadı.

Kulübün 2011-2012 dönem başkanı Güliz Kirişçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18-30 yaş arası gençlerin oluşturduğu geleceğin liderini yetiştiren sosyal bir grup olduklarını söyledi.

Kulübün kuruluş amacının kişisel gelişimin yanında topluma faydalı etkinlikler düzenlemek olduğunu ifade eden Kirişçi, "Boya projesi kulübün sosyal etkinlik olarak geleneksel bir projesi. Bu sene 9. okulu boyama işini gerçekleştiriyoruz. Tüm malzemeleri sponsorlar tarafından desteklenen bu projede İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yönlendirdiği ve ihtiyacı olan okul, Rotaract kulübü üyeleri tarafından boyanmaktadır" dedi.

İlk projelerinin boyama olduğunu, ancak daha sonra değişik sosyal projelerle kulüp aktivitelerinin devam edeceğini belirten Kirişçi, "İleriki haftalarda verilmek üzere engelliler derneği ile ihtiyaç sahibi olan engellilere tekerlekli sandalye bağışı da kulübümüz tarafından yapılacaktır" diye konuştu.

Çevre ve doğa dostu olan kulübün naylon poşete hayır kampanyası düzenlediğini ve pazarlarda bez torba dağıttıklarını hatırlatan Kirişçi, Delikliçınar Rotary kulübü ile ortak bir hatıra ormanı oluşturduklarını ifade etti.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gönüllüler Okul Boyadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement