Google Haritalar Android Platformda Güncellendi - Son Dakika
Teknoloji

Google Haritalar Android Platformda Güncellendi

Google Haritalar Android Platformda Güncellendi

Google, Android işletim sistemi kullanan kişiler için Google Haritalar uygulamasını güncelledi.

10.02.2017 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google, Android işletim sistemi kullanan kişiler için Google Haritalar uygulamasını güncelledi. Uygulama güncelleme ile artık daha kullanışlı.

Google tarafından Android platformlara özel olarak güncellenen harita uygulamasında güncelleme ile yeni özellikler de geldi. Eklenen bu özellikler yardımıyla teknoloji ayak uydurarak aradığınız her neyse daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Yeni Google Haritalar Uygulaması Kullanıcı Karşısında!

Harita uygulaması tamamen değiştirildi. Uygulama kullanıcılarına birçok yeniliği de güncelleme ile beraberinde getirdi.

Tasarımı değişen uygulamada Google size bulunduğunuz konuma göre en yakın ATM, eczane, hastane, benzin istasyonu gibi çeşitli önemli yerleri tek tek sıralıyor. Bulunduğunuz konumu baz alarak çalışmalarına devam eden harita uygulaması yeni bir tasarıma da kavuştu.

Harita ana sayfasında ekranı aşağı doğru kaydırdığınızda karşınıza birçok kategori altında sıralı mekanlar çıkıyor. Android kullanıcılarına oldukça güzel bir deneyim yaşatan Google yetkilileri bu yeniliklerin yaklaşık bir yıllık bir çalışmanın başarısı olarak değerlendiriyorlar.

Harita uygulamasında karşınıza çıkan bir diğer yenilik ise anlık trafik durumu artık uygulamada rahatça görebileceksiniz. Siz aracınızla hareket ettiğiniz an bu özellik aktif bir şekilde trafik durumunu size aktaracak. Özellikle büyük şehirde yaşayan insanlar için çok kullanışlı bir özellik olacak.

Şimdilik yalnızca Android işletim sistemli cihazlar için güncelleme veren Google'ın iOS işletim sistemi için bu güncellemeyi ne zaman vereceği henüz belli değil.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Google Haritalar Android Platformda Güncellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement