Google Maps, İos Kullanıcıları İçin İndirilmeye Sunuldu - Son Dakika
Teknoloji

Google Maps, İos Kullanıcıları İçin İndirilmeye Sunuldu

Google Maps, İos Kullanıcıları İçin İndirilmeye Sunuldu

Artık yollarda kaybolmaya, dağlarda aç susuz kalmaya son!

13.12.2012 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Artık yollarda, dağlarda kaybolmaya son. Konsere gideceğim diye yola çıkıp, sirk alanında kendinizi bulmaya son. Zira uzun süredir beklenen Google'ın harita uygulaması, nihayet Apple'ın iOS işletim sistemine sahip mobil cihazları için de indirilmeye sunuldu.

Biliyorsunuz, iOS 6'yla birlikte Apple, kendi harita uygulamasını sistemine entegre etmiş ve Google Maps'e yol vermişti. Ancak bu durum, pek de istenen sonucu vermedi ve Apple'ın harita uygulamasında yer alan birçok hata, kullanıcıları canından bezdirdi. Bunun üzerine Apple özür dilemiş ve hem uygulamayı geliştireceğini, hem de Google Maps'in iOS'a tekrar geleceğini bildirmişti.

Beklenen an geldi ve 13 Aralık itibarıyla Google Maps, 6.7 MB boyutuyla AppStore'daki yerini aldı. Hemen ulaşmak ve ücretsiz olarak indirmek için buraya tıklayın.

Google Maps sayesinde kolay yol tarifleri alabilir, sesli komutlarla adresler hakkında bilgi edinebilir, dünya çapında 100 binden fazla işletme hakkında bilgileri görebilir, anlık trafik verilerine ulaşabilirsiniz. ve en önemlisi, kaybolmanız çok zor!

Google Maps, en azından iOS 5.1 işletim sistemine sahip bir iPod Touch, iPad veya iPhone'a ihtiyaç duyuyor. Desteklediği diller arasında Türkçe de bulunuyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google Maps, İos Kullanıcıları İçin İndirilmeye Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement