Google Maps Yeni Güncelleme ile Coğrafi Koşulları Gösterecek - Son Dakika
Teknoloji

Google Maps Yeni Güncelleme ile Coğrafi Koşulları Gösterecek

Google Maps Yeni Güncelleme ile Coğrafi Koşulları Gösterecek

Google'ın harita servisi gelişmeye devam ediyor. Son gelecek güncelleme ile Google Maps artık coğrafi koşullarını gösterecek.

29.10.2012 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Çetinkaya - - Google'ın harita servisi Google Maps uzun bir süredir oldukça başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Kullanıcısına kimi zaman yol gösteren, kimi zaman konumunu bulan Google Maps daha iyi hizmet için gelişimini sürdürüyor. Google son güncellemesi ile harita servisinde coğrafi koşulların gözükmesini sağlayacak. Bu şekilde gözüken yer şekillerinin daha belirgin ve anlaşılır olması sağlanacak.

Şu zamana kadar Google'ın harita servisini kullanmak istediğimizde sadece çevredeki denizler, yollar, binalar seçilebiliyordu. Ancak yeni gelen güncelleme ile bitki örtüsü ve doğal coğrafi şekiller de gösterilecek. Mesela bulunduğunuz yer Brezilya çevresinde ise Google Maps'i açtığınızda etrafınızın yeşil olarak gösterildiğini göreceksiniz. Yada Mısır'da iseniz konumuz sarı renge bürünecek.

Yani önceden sadece çizgiler ve ufak renklendirmeler ile belirtilen arazi koşulları artık daha net bir şekilde anlaşılabilecek. Ayrıca yeni güncelleme ile yükseltinin daha fazla olduğu yerlerin belli olması için çeşitli gölgelendirmeler de kullanılmış. Tüm bu değişikliklere yakında ulaşabileceğinizi de belirtelim. Şimdilik net bir tarih belirtilmedi.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google Maps Yeni Güncelleme ile Coğrafi Koşulları Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement