Görele'de "Komikse Komik" Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Görele'de "Komikse Komik" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Görele’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde "Komikse Komik" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

17.11.2013 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde "Komikse Komik" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Bir Adım Tiyatro'nun "Komikse Komik" oyunu, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde, vatandaş, öğrenci ve protokol üyelerine olmak üzere üç ayrı seansta sahnelendi.

Muzaffer İzgü'nün yazdığı, Zafer Kayaokay'ın yönetmenliğini yaptığı oyunun müzikleri Özkan Turgay'a ait. Oyunda, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Ferdi Atuner, Şeyma Terzioğlu, Soner Türker ve Yaşar Aydınlıoğlu rol aldı.

Günümüz Türkiye'sinde gülebilmenin her geçen gün zorlaştığının vurgulandığı oyun, hem güldürdü hem de düşündürdü.

Görele Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Nurettin Emanet, sosyal kültürel etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, özellikle tiyatro kültürünün yaygınlaşmasına vesile olanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tiyatro oyununu Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri, emniyet çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tiyatro bilet satışlarından elde edilen gelirin emniyet hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de 'Komikse Komik' Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement