Görele'de Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Görele'de Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Görele ilçesinde, muhtarlar ve güvenlik toplantısı düzenlendi.

01.12.2017 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele ilçesinde, muhtarlar ve güvenlik toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Görele'deki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Çavuşlu Beldesindeki Katı Atık Bertaraf Tesisindeki olumsuzlukların giderilmesi için ilgili mercilerle görüştüğünü ifade eden Ermiş, her hafta tesisi ziyaret ederek olumsuzlukları asgariye indirmeye çalıştıklarını söyledi.

Ermiş, Zıva grup yolu üzerinde bulunan köprü yapım çalışmalarının tamamlanarak ulaşıma açıldığını belirterek, "Çöp tesisi ile köprü arasında kalan asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir. Sis Dağı yolunun 800 metrelik kısmı hariç çakıllama çalışması yapılmıştır. 2018 yılında Zıva grup yolunun tamamını asfaltlamayı Sis Dağı yolunu da betonlamayı hedeflemekteyiz." diye konuştu.

Okul ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Ermiş, hedeflerinin ilçedeki eğitimin kalitesini yükseltmek olduğunu aktardı.

Ermiş, köy ziyaretlerinde özellikle engelli vatandaşları unutmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Özellikle köylerimizde yaşamını sürdüren engelli vatandaşlarımızı da ziyaret etmeye çalışıyoruz. Engellilerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Soğukpınar köyündeki bir engelli vatandaşımıza prefabrik ev yapımına başladık ve tamamlanmak üzeredir. Muhtarlarımızdan engelli vatandaşlarımıza duyarsız kalmamalarını, istek ve taleplerini kaymakamlığımıza iletmelerini rica ediyorum. Devletimizin şefkatli kollarını onlardan da esirgememeliyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görele'de Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement