Görele'de Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Görele'de Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Görele\'de Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Görele Belediyesince düzenlenen etkinlikte, Necip Fazıl Kısakürek'in "Siyah Pelerinli Adam" adlı oyununu tiyatro severlerle buluştu.

10.11.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Belediyesince düzenlenen etkinlikte, Necip Fazıl Kısakürek'in "Siyah Pelerinli Adam" adlı oyununu tiyatro severlerle buluştu.

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde, Anatolia Sanat Tiyatrosu'ndan Murat Bulut'un yönetmenliğini yaptığı oyun, genç bir şairin nefis mücadelesini konu ediyor.

Belediye Başkanı Tolga Erener, oyun sonunda sanatçıların başarılı performansını tebrik ederek, oyunun yönetmeni Murat Bulut'a plaket takdim etti.

Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirten Erener, tiyatronun Görele'de büyüyerek güçlendiğini söyledi.

Erener, Görele'nin kültür ve sanatla buluşmasının devam edeceğini ifade ederek, "Çünkü tiyatro hayatın ta kendisidir. Biz de bunu yaşatmak ve artılar katmak için gayret ediyoruz. Güzel bir oyun olduğu kanaatindeyim. Oyuncularda oyunun hakkını verdi. Bulut ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Oyunu Erener'in eşi Fatmagül Erener, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Görele'de Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement