Görele Ofd'den Sandalye Desteği - Son Dakika
Yerel

Görele Ofd'den Sandalye Desteği

Görele Ofd\'den Sandalye Desteği

Görele Omurilik Felçlileri Derneği tarafından 6 ortopedi ve omurilik felçlisi engelli vatandaşa manüel sandalye desteğinde bulunuldu.

26.09.2013 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Omurilik Felçlileri Derneği tarafından 6 ortopedi ve omurilik felçlisi engelli vatandaşa manüel sandalye desteğinde bulunuldu.

Dernek bahçesinde belirlenen 6 engelli vatandaş için düzenlenen sandalye törenine Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Omurilik Felçlileri Dernek Başkanı Asiye Divli, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ülkenin en can alıcı insanlık sorunlarının başında engelli vatandaşların geldiğini söyledi.

İnsanlık olarak bütün engelli vatandaşın sıkıntılarını en aza indirmenin görevleri olduğunu hatırlatan Kılıçarslan, "Görele Omurilik Felçlileri Derneği Samsun- Hopa hattındaki bütün engelli vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında kurulan en faal ve aktif dernektir. Bugün burada bu altı sandalye engelli vatandaşlarımızın kısmen de olsa sorunlarını çözecektir. Bütün engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını en az düzeye indirebilirsek, minimize edebilirsek bizim de en azından çorbada tuzumuz olur diye düşünüyorum" dedi.

Yönetime geldikleri andan itibaren hedef olarak engellilerin her alanda engellerini aşmaya çalıştıklarını belirten Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli ise, "Yönetime geldiğimiz ilk günden beridir engellilerimiz için ellerimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bugün burada bunun en basit örneğini gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimize olan desteklerimiz devam edecektir.  Ben başta Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş olmak üzere ekibine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Ofd'den Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement