Görev yeri değişen kaymakamlara veda yemeği - Son Dakika
Yaşam

Görev yeri değişen kaymakamlara veda yemeği

Görev yeri değişen kaymakamlara veda yemeği

Tekirdağ'da görev yeri değişen kaymakamlar ve emekliliğe ayrılan merkez valisi için veda yemeği düzenlendi.

21.07.2020 11:27  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da görev yeri değişen kaymakamlar ve emekliliğe ayrılan merkez valisi için veda yemeği düzenlendi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Samsun Atakum İlçe Kaymakamlığına atanan Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Ordu Altınordu İlçe Kaymakamlığına atanan Malkara Kaymakamı Erhan Karahan ve emekliliğe ayrılan Merkez Valisi Halil Ulusoy için Tekirdağ'da veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Sayın Valimiz Halil Ulusoy ve kaymakamlarımız hoş seda bıraktılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Veda yemeğine Vali Yıldırım'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Başsavcı Soner Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, emekliliğe ayrılan Merkez Valisi Halil Ulusoy, Vali Yardımcıları Ahmet Narinoğlu, Ali Dursun, Murat Eren, Asalet Karabulut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve kaymakamlar katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Görev yeri değişen kaymakamlara veda yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sokak Köpeği Çalındığı Sanılan Çantayı Alarak Gitti
    14:56 Sokak Köpeği Çalındığı Sanılan Çantayı Alarak Gitti

    Sakarya'nın Geyve ilçesinde, içerisinde ziynet eşyaları ve para bulunan çanta, sahipsiz bir sokak köpeği tarafından alınarak uzaklaştı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler sayesinde çanta sahibine teslim edildi.

  • Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi
    14:50 Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi

    Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı ve 70 kursiyere belgeleri törenle verildi. Kursiyerler, kursun faydalı olduğunu belirtirken, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu bin 200 kişinin belge aldığını söyledi.

  • Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı
    14:48 Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen kazada, sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada sürücü H.Y'nin bacağı sıkışırken, C.Y. ise düşerek yaralandı. Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan sürücünün bacağı kurtarıldı ve yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi
    14:36 Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Marmaris'te etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonucunda oluşan hortum, Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bazı birimlerine hasar verdi. Belediye ekipleri, hasar tespiti yaparak çalışmalara başladı.

  • Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı
    14:34 Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçi AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı. İşçiler, sedyeyle güvenli alana taşındıktan sonra ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

  • Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi
    14:30 Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi

    Bolu'nun Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartalkaya bölgesi ile Sarıalan ve Aladağ yaylalarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, kar yağışına dönüştü. Kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.


Advertisement