Görevlendirme Yapılan Belediyeler - Son Dakika
Güncel

Görevlendirme Yapılan Belediyeler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçen yıl yaşanan terör olaylarında zarar gören mahallelerin alt yapı ve üst yapı yenileme çalışması devam ediyor.

16.09.2017 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçen yıl yaşanan terör olaylarında zarar gören mahallelerin alt yapı ve üst yapı yenileme çalışması devam ediyor. Nusaybin Belediyesi, terör olaylarında alt yapıları zarar gören mahallelerde altyapıyı ve üst yapı yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Nusaybin Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır kullanılan, insan sağlığı açısından tehlike arz eden ve terör olaylarından zarar gören temiz içme suyu şebekesinin yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada Büyükşehir Belediyesine bağlı MARSU ve Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan ortak çalışmayla 250 kilometrelik su hattının yenileceği ifade edildi.

İlçenin Kışla ve Yenişehir Mahallesinde ki ana hat boru döşeme çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, Dicle, Abdulkadir Paşa, Devrim, 8 Mart, Selahaddin Eyyubi ve Yeni Turan Mahallerindeyse çalışmalar devam ettiği ifade edildi.

Belediye yetkililerinden 250 kilometrelik su şebekesinin 137 kilometrelik bölümün tamamlandığı öğrenildi.

Nusaybin Belediyesi, terör olayları nedeniyle zarar gören parklarda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, eski Nusaybin Devlet Hastanesi karşısında yer alan 15 Temmuz Parkında ağaç budama, çim biçme ve yabani otlardan arındırma çalışmalarının ardından parkın yürüyüş yollarında uygun görülen ayaksız 9 adet çöp kutusu ve 14 adet bank monte etti.

Ekipler ayrıca, Mitanni Kültür Merkezi, Belediye Hizmet Binası, Hacılar Mezarlığı, Nusaybin - Kocaeli Kardeşlik Parkı ve Adliye Lojmanlarında bulunan parkları yabani otlardan arındırma ile çim biçme çalışmalarını tamamladılar. Belediye ekipleri Çağ Çağ Deresi kenarında ki palmiye ağaçlarının da budamasını yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görevlendirme Yapılan Belediyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement