Görevlendirme Yapılan Belediyeler - Son Dakika
Güncel

Görevlendirme Yapılan Belediyeler

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kabala Mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

20.10.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kabala Mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, vatandaşların mutlu yaşayacağı bir Mardin'i hep birlikte inşa ettiklerini belirtti.

Şehirde 11 aydan bu yana güzel işlere imza atıldığını vurgulayan Yaman, şunları söyledi:

"Mardin'in hak ettiği hizmetlere kavuşması için Büyükşehir Belediye bütçemizin son kuruşuna kadar hizmet yapmaktayız. Projelerimizde ise yüzde 90 civarında gerçekleşme sağladık. Bunun yanında devlet kurumlarımız ile birlikte yaptığımız çalışmaları da ekleyince büyük başarı kaydetmiş olduk. Önem verdiğimiz çalışmaların başında ise yollar geliyordu. Bu nedenle kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere büyük bir yol hamlesi başlatmıştık. Bu konuda vatandaşlarımızın isteklerini de dikkate alan bir yapıda olduk."

Yaman, belediyenin tüm birimlerinin vatandaşların dilek ve önerilerini önemseyerek, çalışmalarına yön verdiğine işaret ederek, "Bizler her zaman hemşehrilerimizin arasında olup, onların görmek istedikleri şehri öğreniyoruz. Bu sayede hizmetlerimizle ilgili yol haritası çıkartıyoruz. Bize Kabala Mahallemiz'den de yollar ile ilgili şikayetler geliyordu. Biz bu şikayetleri değerlendirdik. Mahalle merkezinden geçen ana yolun yapımını Karayolları Genel Müdürlüğü'ne yaptırdık. Diğer yandan sokakların da asfaltlanması talebine de sessiz kalmadık. Hemen çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mahalle sakinleri yapılan çalışmayla mutlu oldu." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görevlendirme Yapılan Belediyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement