Görkemli Ödül Gecesi Canlı Yayınla Ben Tv'de - Son Dakika
Güncel

Görkemli Ödül Gecesi Canlı Yayınla Ben Tv'de

6. ArmaKatre Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri bu akşam gerçekleştirilecek olan görkemli törende sahiplerini bulacak.

18.05.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor. Birbirinden ünlü sanatçıların İzmirliler ile buluşacağı ödül gecesi Ben TV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

En başarılı prodüksiyondan en başarılı giysi tasarımcısına, en başarılı erkek oyuncudan en başarılı komedi kadın oyuncusuna kadar 16 ayrı kategoride adaylar ödüllendirilecek.

Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören ve ArmaKatre A.Ş'nin düzenlediği ödül töreni, Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Ve bu büyük heyecan canlı yayınla Ben TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Ödül töreni sonrası ise Kırmızı Halı Özel Programı'nda Burçin Çelikezer ve Burak Cilasun, ödül törenine katılan birbirinden önemli sanatçıları ağırlayacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Haldun Dormen, Göksel Kortay, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Ali Altuğ, Mustafa Alabora, Kerem Atabeyoğlu, Hüseyin Köroğlu, Şenay Köroğlu ve Prof. Dr. Oya Başak ise ödül törenine katılacak olan sanatçılar arasında yer alacak.

Arda Esen törenin sunuculuğunu 3. kez üstlenirken, Ayça Varlıer ise sahne performansıyla tiyatro sanatçılarının karşısında olacak.

Sanata destek veren yerel yönetici ödülü ise bu yıl Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a takdim edilecek. Bu yıl kategorilere eklenen "Yılın En Başarılı Anadolu Tiyatrosu" ödülünü ise Eskişehir Şehir Tiyatrosu'na verilecek. Yılın en başarılı oyun yazarı ödülünü kazanan sanatçı ise ödül töreninde açıklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Görkemli Ödül Gecesi Canlı Yayınla Ben Tv'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement