Gormıtı Lıve Show İle Doğanın Kahramanları İstanbul'da! - Son Dakika
Güncel

Gormıtı Lıve Show İle Doğanın Kahramanları İstanbul'da!

Gormıtı Lıve Show İle Doğanın Kahramanları İstanbul\'da!

Avrupa'da 200 Milyon Dolar Oyuncak Satışı, 100 Milyonu Aşan Karakter Satışı Gerçekleştiren, İtalya'nın Bir Numaralı Lisanslı Karakteri Gormıtı Canlı Shovu İle 1-2 Ekim'de İstanbul'da

22.08.2011 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giochi Preziosi'nin dünyaca ünlü çizgi karakteri Gormiti, Milano'da yerleşik ünlü TEATRO DELLE ERBE'nin muhteşem koreografi, ışık ve kostüm tasarımlarıyla çocuklar kadar büyüklerin de keyifle izlediği bir show.

Milano'da ünlü Scala Tiyatrosunun yanında yerleşik ağırlıklı Cirque du Soleil'in akrobatları ve artistlerinin olduğu 75 kişilik kadrosu ile Teatro Delle Erbe kadrosundaki genç yeteneklerle klasiklerden müzikallere muhteşem gösteriler sunuyor.

Çocukların çizgi kahramanlarına canlı perormans ile shovlarında hayat veren TEATRO DELLE ERBE, Milano'da ki tiyatrosunda ve Avrupa turnesinde bu yıl

GORMİTİ LİVE SHOW ile sahne alıyor. 2011 Mayıs ayında yapılan İspanya Turnesinde büyük başarı sağyan Gormiti Live Show'u 45.000 kişi izledi. Turne kapsamında ikinci büyük gösterilerini İstanbul'da yapacak olan grup, yalnız çocukları değil müzik dans ve akrobatik performans ile büyükleri de büyüleyecek.

Muhteşem kostüm, ışık ve dekor tasarımları ile izlemeye doyulmayacak gösteri 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonunda izlenebilecek.

Biletler Biletix te 35-95 TL arasında satılmaktadır.

Bilgi için www.gormitishow.com

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gormıtı Lıve Show İle Doğanın Kahramanları İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement