Görüntülü Haber) Yelkenciler Nev ile Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Yelkenciler Nev ile Stres Attı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında bu yıl ilki düzenlenecek olan 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak denizciler iki gün sürecek yarış öncesi pop müziğin sevilen sesi Nev'in sahnesini izledi.

08.10.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında bu yıl ilki düzenlenecek olan 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak denizciler iki gün sürecek yarış öncesi pop müziğin sevilen sesi Nev'in sahnesini izledi.

Bodrum Mandalin Bar'da düzenlenen konserle sevenleri ile buluşan 47 yaşındaki Nev (Nevzat Doğansoy), sahneye seyirciler arasından çıktı. Sanatçıyı 8-9 Ekim 2016 tarihleri arasında 2 etap şeklinde yapılacak 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak yelkencilerle birlikte yaklaşık 500 kişi izledi. Sahneye 'Mazideki Aşk' şarkısıyla çıkan Nev, Güzel başladık. Bence gece güzel geçsin istiyorsak hep birlikte bu şarkıyı söyleyelim dedi. 'Sevmekten Kim Usanır', 'Kapıldım Gidiyorum', 'Benmişim' isimli şarkıları da seslendiren Nev, dinleyenlerine müzik keyfi yaşattı. Nev'i dinlemeye gelenler de sanatçının söylediği şarkılara eşlik etti. Hayranları, cep telefonları ile sanatçının bol bol fotoğraf ve videosunu çekti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı hayranlarından büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Yelkenciler Nev ile Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement