Göynük mahallesine aydınlatma ve bisiklet yolu - Son Dakika
Güncel

Göynük mahallesine aydınlatma ve bisiklet yolu

Göynük mahallesine aydınlatma ve bisiklet yolu

Kemer Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10.01.2020 10:57  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göynük mahallesinde aydınlatma çalışmalarını tamamlandı ve üzerine bin metre uzunluğunda bisiklet yolu yapıldı.

Kemer'in Göynük Mahallesi, belediye ekiplerinin çalışmaları ile daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşmaya devam ediyor. Ekiplerin yaptığı çalışmalar kapsamında, Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde aydınlatma çalışmalarını tamamlandı ve üzerine bin metre uzunluğunda bisiklet yolu yapıldı. Estetik açıdan da gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel bir görünüme kavuşan cadde üzerinde yapılan bisiklet yoluyla da Kemer Belediyesi'nin spora ne kadar önem verildiğinin resmi de orta çıkmış oldu. Öte yandan belediye ekipleri, Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'nın da iç ve dış cephe boya işlemlerini hızla devam ettiriyor. 3015. sokak yol yapım çalışmaları kapsamında da bordür döşeme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri, kilitli taş ile kaldırım kaplama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi. Ayrıca, 3018. Sokakta devam eden yol yapım çalışması da tamamlandı.

Ayışığı yolu tamamlanıyor

Birçok sinema filmine konu olan ve Kocaburun mevkisinde bulunan ve 1. Dünya Savaşı'nda Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker ve silah arkadaşları tarafından Fransız savaş gemilerinin top atışlarıyla batırıldığı siperlere giden yol olması bakımından önem arz eden Ayışığı Koyu yolundaki çalışmalar hızla devam ediyor. Ayışığı Koyu yolu üzerindeki Onno Tunç Caddesi'nde 375 metre yağmursuyu drenaj hattı yapan belediye ekipleri, cadde üzerinde çift konsollu dekoratif aydınlatma direklerinin dikilmesi ve 750 metre orta refüjün ardından çalışmalarını tamamlayacak.

Barış Manço Caddesi'nde de asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, 152 ve 177. sokaklardaki asfalt kaplama çalışmalarını da tamamlayacaklarını kaydetti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Türkiye'nin en önemli turizm merkezilerinden olan Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirler, dünyaca ünlü Ayışığı Koyu'na daha rahat bir şekilde ulaşabilecek. Kemer'in doğa harikası yaylalarına yağan kar nedeniyle kapanan yayla yollarında çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri, Arslanbucak, Beldibi ve Tekirova mahallelerinde de yol açma ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımıza hak ettiği değeri ve hizmeti vermek için çalışmaya son hızla devam ediyoruz. İlçe genelinde yollar yapılıyor, yeni yolar açılıyor. Göynü Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki yolumuzu halkımız artık kullanabiliyor. Dünyaca ünlü Ayışığı Koyumuza giden cadde ve sokaklarda çalışmalarımız son süratle devam ediyor. Kısa zamanda burayı tamamlayacağız. İlçemizde genel alamda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Değerli halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak. Bizi izlemeye devam edin" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göynük mahallesine aydınlatma ve bisiklet yolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement