Gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın serbest bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın serbest bırakıldı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter hesabından İzmir'de gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın'ın serbest bırakıldığını duyurdu.

16.07.2019 11:32  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden oyuncu Orhan Aydın, festival için gittiği İzmir'in Urla ilçesinde gözaltına alındı. Aydın, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

GIYABİ TUTUKLAMA KARARI VAR

Aydın, Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali için gittiği Urla'da gözaltına alındı. Orhan Aydın'ın Gaziosmanpaşa Savcılığı'nca açılan bir hakaret dosyasından hakkında gıyabi tutuklama kararı olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Aydın'ın gözaltına alınmasıyla ilgili attığı tweette "Takip ediyoruz. Urla İlçe Başkanımızın verdiği bilgiye göre İstanbul'daki bir dosyadan dolayı ifadesi alınacak ve birkaç saat içinde serbest kalacak. Ancak davet etmek varken gece alınması kabul edilemez. Sindiremezsiniz!" dedi. Kısa bir süre sonra yeni bir tweet atan Çelebi, oyuncunun serbest bırakıldığını açıkladı.

Gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın serbest bırakıldı

"BUNLARA ALIŞTIK AMA BÖYLESİ TUHAF"

Urla'da kaldığı otelin karşısında bir mekanda otururken gözaltına alınan Aydın, "Gaziosmanpaşa Savcılığının verdiği, haberimiz olmadığı bir dosyaya gıyabi tutuklama kararı var. Hastaneye gittim, sağlık raporu aldım. Memur arkadaşlar otele getirdiler, buradan karakola gideceğiz. Karakolda sabahlayacağım gibi gözüküyor. Bunlara alıştık ama böylesi tuhaf!" dedi.

Dosyanın hakaret dosyası olduğunun kendisine söylendiğini aktaran Aydın, büyük ihtimalle Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması olduğunu ifade etti.

Gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın serbest bırakıldı

Son Dakika Güncel Gözaltına alınan oyuncu Orhan Aydın serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MİSAFİR: BİR GÜN GELİRDE O EMRİ VERENLER TUTUK LANIR AMA SANDIKTA TABİ Kİ UNUTMASINLAR GÜÇLERİ ONLARDAN OLMAYANLARI YETİYOR ANLAYAN ANLADI BENİ 2 4 Yanıtla
  • Pascal: Festival sanatçısı 3 2 Yanıtla
  • Adalet bu: Adam otelde kalıyor. Her otel kalan müşterilerinin bilgilerini polise bildirir. Polis GBT sorgusu yapar. Aranıyorsa gidip alır. Bunun saati mi olur. Polis görevini yapmış. Bilmeden sallayıp tutuyorlar. 1 1 Yanıtla
  • Eda: Solculuk varolurlar birey olsmsz bunlar 1 1 Yanıtla
  • taze hukukçu-rose: sevindim. 0 1 Yanıtla

Advertisement