Gözaltına Alınan Sol Örgüt Üyeleri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3. Sayfa

Gözaltına Alınan Sol Örgüt Üyeleri Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltına alınan sol örgüt üyeleri adliyeye sevk edildi Adana merkezli 3 ilde sol örgütlere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si genç kız, 1'i çocuk 9 kişi adliyeye sevk edildiADANA - Adana merkezli 3 ilde sol örgütlere yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si genç kız, 1'i çocuk...

07.11.2017 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözaltına alınan sol örgüt üyeleri adliyeye sevk edildi

Adana merkezli 3 ilde sol örgütlere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si genç kız, 1'i çocuk 9 kişi adliyeye sevk edildi

ADANA - Adana merkezli 3 ilde sol örgütlere yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si genç kız, 1'i çocuk 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Adana, İstanbul ve Hatay'da sol örgütlere yönelik 31 Ekim günü operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında zırhlı birlikler, mahallelere girip geniş güvenlik önlemi alırken, ardından özel hareket timleri koçbaşıyla evlerin kapısını kırarak içeri girdi.

Operasyon, Devrim Komünarlar Partisi terör örgütü ile bu örgütün silahlı kanadı olan ve Suriye'de faaliyet gösteren Birleşik Özgürlük Güçleri yapılanmasına eleman ve lojistik destek sağlayan Birleşik Devrim Parti (Dev-Par) ile partinin gençlik ve lise yapılanması (Dev-Güç, Dev-Lis) içerisinde faaliyet gösteren 2'si kız, 1'i çocuk 9 kişi gözaltına alındı. Zanlılar 8 gün boyuna emniyette sorgulandılar ve bugün adliyeye sevk edildiler. Zanlılardan bir genç kız "Devrimci olduğumuz için gözaltına alındık" diye bağırdı.

Gözaltına Alınan Sol Örgüt Üyeleri Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gözaltına Alınan Sol Örgüt Üyeleri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement