Göztepe, Ankaragücü'nü 2-1 Yenerek Süper Ligde Kaldı - Son Dakika
Spor

Göztepe, Ankaragücü'nü 2-1 Yenerek Süper Ligde Kaldı

Süper Ligin 34. haftasında Göztepe, sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek ligde kaldı. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Alpaslan Öztürk ve Deniz Kadah kaydetti.

26.05.2019 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 34. haftasında Göztepe, evinde Ankaragücü'nü konuk etti. Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadeleyi Göztepe 2-1 kazandı. Puanını 38'e çıkaran sarı-kırmızılı takım, ligi 15. sırada bitirdi ve Süper Ligde kaldı.

DENİZ KADAH GÖZTEPE'YE HAYAT VERDİ

Göztepe'nin gollerini 15. dakikada Alpaslan Öztürk ve 84. dakikada penaltıdan Deniz Kadah kaydetti. Ankaragücü'nün tek golü 72. Pazdan'dan geldi.

Göztepe, Ankaragücü'nü 2-1 Yenerek Süper Ligde Kaldı

MAÇIN SON ANLARINDA GERGİNLİK

Öte yandan karşılaşmanın 89. dakikasında iki takımın yedek kulübeleri arasında çıkan tartışmanın ardından hakem Cüneyt Çakır, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan'ı tribüne gönderdi.

Göztepe, Ankaragücü\'nü 2-1 Yenerek Süper Ligde Kaldı

Son Dakika Spor Göztepe, Ankaragücü'nü 2-1 Yenerek Süper Ligde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BURSALI KOVBOY: bursa kendi evinde hakemle gs ye yenilince düştü.bursa 2 0 öndeyken gsye bir kırmızı çıkmadı birde bursanın penaltısı verilmedi o maç.gs haybeye 3 puan aldı.rizeyede aynısını yaptılar.gs bu sene gerçekten haybeye şampiyon oldu.18 penaltı vede o kadar hakem hatasına rağmen sadece 69 puan toplamış.cidden kötü takım. 1 1 Yanıtla
  • uA: keşke erzurum yerine de ankaragötü düşseydi 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: ERZURUMUN HAKKI YENDİ .... 0 0 Yanıtla

Advertisement