Göztepe Cemil Vatansever'le 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Göztepe Cemil Vatansever'le 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Göztepe Cemil Vatansever\'le 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Göztepe, dün prensip anlaşmasına vardığı Alanyasporlu Cemil Vatansever'e ara transferin son gününde imza attırdı.

02.02.2015 14:28  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe, dün prensip anlaşmasına vardığı Alanyasporlu Cemil Vatansever'e ara transferin son gününde imza attırdı. Sarı kırmızılı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli stoper, Göztepe'ye şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirterek "Bana güvenenleri mehcup etmeyeceğim. İyi bir takıma sahibiz. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu. Sarı kırmızılı yönetim, genç defans oyuncusu Fethi Özer'i Tire 1922'ye, ilk yarıda Batman Petrolspor'da oynayan orta saha Tuncay Kılıç'ı da Bergama Belediyespor'a kiraladı.

Sarı kırmızılıların CEO'su Barış Güçlü, Cemil'i alarak teknik direktör Metin Diyadin'in istediği takviyeleri yaptıklarını söyledi. Güçlü, "Devre arasında kadromuza 8 oyuncu kattık. İkinci yarıya da iyi başladık. Lider Bandırmaspor'la aramızdaki 6 puanlık farkı kapatıp, mayıs ayında PTT 1'inci Lig'e adımızı yazdıracağız" dedi.

Teknik direktör Diyadin ise yönetime teşekkür ederek, "Başkanımız Mehmet Sepil ve yöneticilerimiz hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Onlara ve taraftarımıza sezon sonunda kupayı getirmek bizim görevimiz" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Cemil Vatansever'le 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement