Göztepe-Karşıyaka Notları - Son Dakika
Güncel

Göztepe-Karşıyaka Notları

Karşıyaka derbisinde polis, geniş güvenlik önlemleri aldı.

10.04.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka derbisinde polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. İl Spor Güvenlik Kurulu'da yüksek risk düzeyi nedeniyle derbide 2000 emniyet personeli ve 465 güvenlik görevlisini görevlendirdi.

KAPILAR 12.30'DA AÇILDI

Ev sahibi Göztepe taraftarı saat 12. 30'dan itibaren Halkapınar Metro İstasyonu'ndan, konuk Karşıyakalı futbolseverler ise Salhane İzban İstasyonu'ndan Atatürk Stadı'na geldi. Salhane'de toplanan yaklaşık 1000 Karşıyaka taaftarı, işaret ve havai fişekler atarak stada geldi.

KARŞIYAKA TARAFTARINDAN GÖZTEPE'YE SALDIRI

Karşıyakalı taraftarlar, içinde Göztepeli taraftarların olduğu bir belediye otobüsüne salldırdı. Otobüsün camlarını yumruklayan yeşil kırmızılı taraftarlara polis müdahale etti.

KARŞIYAKALILAR'DAN GÖZTEPE'YE HAVAİ FİŞEK

Karşıyaka seyircisi, stat girişinde de Göztepeli taraftarların bulunduğu bölüme havai fişek attı. Karşıyakalılar, çevik kuvvet eşliğinde açık tribüne alındı.

GÖZTEPE'DEN DE HAVAİ FİŞEK

Göztepe taraftarı da tıpkı Karşıyaka gibi havai fişekler ve maytaplar atarak stada geldi. Halkapınar'da kortej oluşturan yaklaşık 3000 sarı kırmızılı taraftar olaysız bir şekilde tribünlere girdi.

PANKART GERGİNLİĞİ

Sabah saatlerinde ise iki takım taraftarı pankart asmak için stada geldi. Yaklaşık 15 kişiden oluşan iki grubun birbirlerine patlayıcı maddeler attığı öğrenilirken, yaralanan olmadığı açıklandı.

SIKI ARAMA

Sezonun ilk yarısında oynanan Karşıyaka-Göztepe maçında yeşil kırmızılı taraftarların açık tribünde oturan Göztepe taraftarına işaret fişeği atmasının ardından bu maçta futbolseverler sıkı bir aramadan geçirildi. Emniyet birimleri kesici, yanıcı ve patlayıcı madde buldukları taraftarları Atatürk Spor Kompleksi'nin içine almadı.

ARAB.A BAGAJINDA İÇKİ SATIŞI

Stat çevresinde tüm uyarılara ve önlemlere rağmen ise işportacıların satış yaptığı gözlendi. Bazı kişilerin ise araba bagajlarında taşıdığı alkollü içecekleri taraftarlara sattığı dikkati çekti.

AURELİO İLK DEFA

Göztepe'de Mehmet Aurelio kariyerinde ilk defa antrenör olarak sahaya çıktı. Göztepeli taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu Brezilya asıllı Türk çalıştırıcı, geçen hafta 2-1 kaybedilen Kayseri Erciyesspor maçının on birinde zorunlu 2 değişikliğe gitti. Aurelio stoperde oynayan sakat Özgür'ün yerine Cemil'i, cezalı sağ bek Serkan'ın yokluğunda da Hakan Barış'ı alarak Emre Aygün'ü defansın sağına çekti. Aurelio, yabancı futbolculardan orta saha Besara ve golcü Vleminckx'i ise 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

20 YIL ARADAN SONRA

Karşıyaka'da Soner Tolongüç ise kariyerinde futbolcu olarak görev yaptığı Karşıyaka-Göztepe maçında 20 yıl aradan sonra teknik adam olarak sahada çıktı. Yeşil-kırmızılı takımın başında bulunan Soner Tolongüç, 7 Eylül ve 10 Kasım 1996'da oynanan İzmir derbisinde futbolcu olarak ter dökmüştü. O yıllarda takım kaptanı olarak sahaya çıkan Atilla Güneş ise KSK'nin başında sportif direktör görev yapıyor.

KARŞIYAKA'DA KART CEZALISI 4 FUTBOLCU VARDI

Tolungüç kart cezaları yüzünden Youssef, Mustafa Aşan, Gökhan Ünal ve İbrahim'i oynatamadı. Tolungüç orta sahada Zeki ve Kovalchuk ile Tayfun'a şans tanıdı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-Karşıyaka Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement