Göztepe- Ordu Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Göztepe- Ordu Soyunma Odaları

Göztepe- Ordu Soyunma Odaları

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, elenmeyi hak ettiklerini söyledi.

28.11.2012 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, elenmeyi hak ettiklerini söyledi. Göztepe'ye 1-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı değerlendirmede kötü bir oyun sergilediklerini belirten Cuper, "Haklı bir veda oldu. Fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı görmek istedik. Ancak onlardan beklenen performansı alamadık. Göztepe'yi tebrik ediyorum. Son 16 takım arasına kalmayı hak eden takım bugün onlardı" dedi.

Arjantinli teknik adam, Orduspor'un kendi evinde Trabzonspor'a yenildiği maçtan sonra takım otobüsünün taşlanmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Eşimin Ordu'dan ayrılmamı istediği doğru değil. Bir yere gitmiyorum. Bazıları Ordu'da olanlardan dolayı mutsuz olabilir. Eğer bu kişileri önemsemezsek, sorun kalmaz" diye konuştu.

Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın by-pass ameliyatı olmasının ardından Göztepe'nin dümenine geçen antrenör Ümit İnal ise dört gün önce Bucaspor'a 3-0 yenildikleri lig maçının ardından toparlanmalarının kolay olmadığını belirterek, "Oyuncularımız mental olarak kötü durumda olmalarına rağmen müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Neticede kupa serüveni sürüyor. Ancak lig bizim için daha önemli" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe- Ordu Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement