Göztepe Ümit Verdi - Son Dakika
Spor

Göztepe Ümit Verdi

Göztepe Ümit Verdi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçına 2-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan Göztepe'de ortaya konan performans teknik heyetin beğenisini topladı.

16.01.2019 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçına 2-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan Göztepe'de ortaya konan performans teknik heyetin beğenisini topladı.

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 ilk maçında Antalyaspor ile 3-3 berabere kalarak rövanş için avantajı eline geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan İzmir temsilcisi maçı 2-2'ye getirse de Mevlüt'ün golüyle tekrar geriye düştü. Pes etmeyen Kemal Özdeş'in öğrencileri, 86. dakikada Borges'in ayağından gelen golle beraberliği kaptı ve avantajı kaptı. Takımın geriye düşmesine rağmen ortaya koyduğu performans Teknik Direktör Kemal Özdeş'ten tam not aldı. İzmir'de oynanacak rövanş karşılaşmasında sarı-kırmızılılara her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0, 1-1, 2-2'lik skorlarla beraberlik de yarayacak.

Borges'ten siftah

Antalyaspor karşısında 86. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Celso Borges takımına beraberliği getiren golü kaydederken, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında 16 maçta görev yapan Kosta Rikalı orta saha oyuncusu, bu müsabakalarda golle tanışamamıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bu sezon ilk kez şans bulan Borges, Göztepe formasıyla gol atan ilk Kosta Rikalı futbolcu olarak da tarihe geçti. Aynı müsabakada fileleri havalandıran Ngando turnuvada 3. golüne imza atarken, Kadu da kupada gol sayısını 2'ye çıkardı.

Ghilas geri döndü

Göztepe'nin bir türlü bekleneni veremeyen golcüsü Ghilas, Antalyaspor karşısında yedeklerde kendisine şans buldu. Ligin ilk haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçında forma giydikten sonra kadro dışı bırakılan ve lisansı iptal edilen Cezayirli oyuncu, o tarihten sonra ilk kez bir müsabakada kadroya girebildi. Teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş'in gelmesinin ardından affedilen deneyimli futbolcuya taraftarların büyük bir çoğunluğunun sıcak bakmadığı biliniyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Ümit Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement