GQ Ödül Törenine Beren Saat'in Derin Dekolteli Kıyafeti Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

GQ Ödül Törenine Beren Saat'in Derin Dekolteli Kıyafeti Damga Vurdu

"GQ Türkiye Men of the Year" ödül töreni dün akşam gerçekleşti. Geceye Beren Saat'in derin dekolteli kıyafeti damga vurdu. Akıllara "Kenan Doğulu'nun eşi Saat'i kıskanmadığı sözleri" geldi.

16.02.2017 08:21  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner'in ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş, sanat, moda ve eğlence dünyasından birçok seçkin davetli katıldı. Ünlü sunucu Tanem Sivar özel Kırmızı Halı röportajları gerçekleştirirken, ödül törenini, Simge Fıstıkoğlu ve Cem Yılmaz sundu. Ödül vermeye gelen Beren Saat'in kıyafeti geceye damga vurdu.

BEREN SAAT'İN KIYAFETİ GECEYE DAMGA VURDU

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan başarılı oyuncu Beren Saat, Ozan Açıktan'a Yılın Yönetmeni Ödülü'nü verdi. Saat'in giydiği derin dekolteli kıyafet, geceye damga vurdu. Akıllara bir süre önce röportaj veren Kenan Doğulu geldi. Doğulu, eşi Saat'i kıskanmadığını söylemişti. Saat'in bu cesur kıyafeti rahatça giymesi de bunu kanıtladı.


EN İYİ AKTÖR: KIVANÇ TATLITUĞ

"Cesur ve Güzel" dizisindeki performansıyla hayranlarını ekran başına toplayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ödülünü usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın elinden alırken En Sevilen TV Karakteri Ödülü'nü müzisyenliğiyle kitleleri; jüri üyesi olduğu TV programındaki performansıyla bütün Türkiye'yi etkileyen Gökhan Özoğuz'a ise geçtiğimiz yıl GQ Men Of The Year'da Yılın Adamı Ödülü'nün sahibi olan Cem Yılmaz takdim etti. Cem Yılmaz esprileriyle geceye katılanlara eğlenceli anlar yaşattı.

YILIN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ BARIŞ ARDUÇ OLDU

Yılın Konuşulan Adamı Ödülü'nün sahibi Barış Arduç, ödülünü mütevazi kişiliği, usta oyunculuğu, örnek aile yaşansıtısıyla kendine hayran bırakan Mehmet Aslantuğ'dan aldı. Geceye katılamadığı için çektiği bir videoyla törene katılanlara seslenen Yılın Uluslarası Starı Mert Alaş'ın ödülünü ise yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy teslim aldı.


EN BAŞARILI SPORCU GALATASARAY'IN YILDIZINA GİTTİ

En Başarılı Sporcu Wesley Sneijder, ödülünü Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar'dan alırken Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ ise "Oyunda Kal" projesiyle büyük bir başarıya imza atan Darüşşafaka Doğuş adına İbrahim Kutluay, Yılın Sıra Dışı Başarısı Ödülü'nü teslim aldı.

YILIN YÖNETMENİ ÖDÜLÜNÜ BEREN SAAT VERDİ

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan başarılı oyuncu Beren Saat, Ozan Açıktan'a Yılın Yönetmeni Ödülü'nü verirken Ayhan Sicimoğlu nam-ı diğer "Hastasıyız", Yılın Yükselen Şefi Ödülü'nü genç şef Mustafa Otar'a verdi.


ÖDÜL TÖRENİNİN ARDINDAN ATHENA KONSER VERDİ

Yılın Stil Sahibi Erkeği Kaan Bergsen, ödülünü Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç'ten teslim alırken hayata karşı azimli duruşuyla herkese ilham ve cesaret veren Caner Eler, Yılın İlhan Veren Adamı Ödülü'nü fotoğrafçı Koray Birand'tan aldı.
GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner, Yılın Sanat Ödülü'nü Türkiye'nin en değerli ressamlarından Taner Ceylan'a takdim ederken "Anne" dizisindeki rolüyle milyonları ekran başına kitleyen oyuncu Cansu Dere, Yılın Kadını Ödülü'nü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen'den teslim aldı. Ödül töreninin ardından Athena, davetlilere canlı performans eşliğinde mini bir konser verirken After Party'de ise Can Hatipoğlu ve Erkan Yavaş, şarkılarıyla davetlileri eğlendirdi.

GQ TÜRKİYE "MEN OF THE YEAR 2016" CLEAR ANA SPONSORLUĞUNDA ÖDÜL ALAN VE ÖDÜL VEREN İSİMLER:

EN İYİ AKTÖR: KIVANÇ TATLITUĞ

EN BAŞARILI SPORCU: WESLEY SNEIJDER

YILIN ULUSLARARASI STARI: MERT ALAŞ

EN SEVİLEN TV KARAKTERİ: GÖKHAN ÖZOĞUZ

YILIN KONUŞULAN ADAMI: BARIŞ ARDUÇ

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: KAAN BERGSEN

YILIN YÖNETMENİ: OZAN AÇIKTAN

YILIN SIRA DIŞI BAŞARISI: OYUNDA KAL PROJESİ, DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ/ İBRAHİM KUTLUAY

YILIN İLHAM VEREN ADAMI: CANER ELER

YILIN YÜKSELEN ŞEFİ: MUSTAFA OTAR

YILIN SANAT ÖDÜLÜ: TANER CEYLAN

YILIN KADINI: CANSU DERE

GQ Ödül Törenine Beren Saat\'in Derin Dekolteli Kıyafeti Damga Vurdu
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin GQ Ödül Törenine Beren Saat'in Derin Dekolteli Kıyafeti Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement